Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

Én már Early Access óta játszom vele PC-n XOne kontrollerrel és VoiceAttack támogatással mert billentyűzettel valahogy nem volt az igazi. Rövid idei kipróbáltam VR-ban is de akkoriban még tele volt hibákkal, befejezetlen elemekkel így arról nem sok jót tudnék mondani. Talán már javították.

Nagyon élvezetes a játékmenet mert bár taktikázni kell ezért de mégsem megy a harcok rovására. Nincs túlhangoztatva ez a nyomvonal. Ráadásul ha már van valami erős és maxra fejlesztett fegyvered, akkor elég csak célra tartani és lőni a megfelelő sorrendben az érkező ellenfeleket.

Noha a Story igazából csak díszítés hisz nincs más feladat mint menni előre és lőni mindent ami pirosként jelenik meg, gyűjteni a nyersanyagot, tervrajzokat és fejleszteni a hajót. Nekem már mind a három hajóosztály ki van maxolva és tetszik hogy mindegyikkel más taktikát követve kell játszani hogy érvényesüljünk.

Általánosságban igaz a játékra hogy kellemes időtöltést és lendületes, élvezetes játékmenetet biztosít.

Ajánlom azoknak akik szeretnének egy jó irányítású űrlövöldét, szép grafikával és nem túlbonyolított történettel, játékmenettel.

Új hozzászólás Aktív témák