Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
Én azt nem értem, hogy az emberek ami megy a TV-be, meg a Facebookon feltétel nékül benyelik. Arra veszik a fáradtságot, és az idejüket, hogy pánikoljanak, és károgjanak, de hogy a google-ba beírjanak 2 szót, arra már nem képesek. Aki egy kicsit is utánanézne ennek a vírusnak, meg az egész szituációnak, az láthatná azonnal majdnem a teljes képet a dologról. Bátyám most is lent van a Letenyei határon, tegnap is onnan adtak élőt az M1-nek. Operatőr. De ő is... atya isten. Maszk, meg minden. Modom neki te állat! Akkor kell neked is maszk, ha te krákogsz! Ez a szar ami a szád előtt van, azt hiszed megvéd?
Ugyanis kizárólag a komolyabb, műtéteknél használt maszk képes erre, és az is 95%-os. Az sem atombiztos.
Egy vírusnál, akármilyen is, elég ha hozzányúlsz egy korláthoz, ahol 1 napja pont tüsszentett egy fertőzött, azt csók. Szóval mondtam neki is, nyugodtan beöltözhet sugáruhába is.
Nekem olaszok a rokonaim, kérdeztemn mi van, visszakérdeztek mi lenne? Dolgoznak...
Pedig nincsenek messze onnan. Persze, emberek haltak meg, komolyan kell venni, de ez kb olyan, mint amikor csúnyán elvágod a kezed, és ha nem csinálod a feszkót, akkor gyorsan bekötös, próbálod a vérzést csillapítani, és mérlegeled, hogy mentőt hívsz, vagy inkább gyorsabb ha kocsiba be egy sofőrrel, és úgy mentek. Nem pánikolva. Vagy az amikor sikítva, összevérezve a fél lakást, rohangálsz össze-vissza, azt elájulsz...
De mondok jobbat! Tegnap este telefonáltak ismerősök pont egy érintett területről, ott telelnek. Köhögnek, de szerintük a hideg italtól van, mert annyira meleg van, és jeges italtól fáj a torkuk...A lényeg, hogy ellenőrzik őket, és dupla lázcsillapítót vettek be az ellenőrzés előtt 1 órával, hogy még véletlenül se jelezzen valami műszer. Azért ez baszott nagy felelőtlenség. Szerintem... Mondtam nekik, és ha esetleg valóban elkapták, és behozzák ide, és a szeretteiket is megfertőzik, és elterjed miattuk, akkor? Ők ott nem maradnak, stb...
Szóval ezt itt a nagy baj, ami az emberek fejében van, nem a vírus!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Avagy mit tegyünk, ha egy ismerős megkér minket az esküvőjének fotózására.
- Battlefield 2042
- Óvodások homokozója
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest