- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
Én azt nem értem, hogy az emberek ami megy a TV-be, meg a Facebookon feltétel nékül benyelik. Arra veszik a fáradtságot, és az idejüket, hogy pánikoljanak, és károgjanak, de hogy a google-ba beírjanak 2 szót, arra már nem képesek. Aki egy kicsit is utánanézne ennek a vírusnak, meg az egész szituációnak, az láthatná azonnal majdnem a teljes képet a dologról. Bátyám most is lent van a Letenyei határon, tegnap is onnan adtak élőt az M1-nek. Operatőr. De ő is... atya isten. Maszk, meg minden. Modom neki te állat! Akkor kell neked is maszk, ha te krákogsz! Ez a szar ami a szád előtt van, azt hiszed megvéd?
Ugyanis kizárólag a komolyabb, műtéteknél használt maszk képes erre, és az is 95%-os. Az sem atombiztos.
Egy vírusnál, akármilyen is, elég ha hozzányúlsz egy korláthoz, ahol 1 napja pont tüsszentett egy fertőzött, azt csók. Szóval mondtam neki is, nyugodtan beöltözhet sugáruhába is.
Nekem olaszok a rokonaim, kérdeztemn mi van, visszakérdeztek mi lenne? Dolgoznak...
Pedig nincsenek messze onnan. Persze, emberek haltak meg, komolyan kell venni, de ez kb olyan, mint amikor csúnyán elvágod a kezed, és ha nem csinálod a feszkót, akkor gyorsan bekötös, próbálod a vérzést csillapítani, és mérlegeled, hogy mentőt hívsz, vagy inkább gyorsabb ha kocsiba be egy sofőrrel, és úgy mentek. Nem pánikolva. Vagy az amikor sikítva, összevérezve a fél lakást, rohangálsz össze-vissza, azt elájulsz...
De mondok jobbat! Tegnap este telefonáltak ismerősök pont egy érintett területről, ott telelnek. Köhögnek, de szerintük a hideg italtól van, mert annyira meleg van, és jeges italtól fáj a torkuk...A lényeg, hogy ellenőrzik őket, és dupla lázcsillapítót vettek be az ellenőrzés előtt 1 órával, hogy még véletlenül se jelezzen valami műszer. Azért ez baszott nagy felelőtlenség. Szerintem... Mondtam nekik, és ha esetleg valóban elkapták, és behozzák ide, és a szeretteiket is megfertőzik, és elterjed miattuk, akkor? Ők ott nem maradnak, stb...
Szóval ezt itt a nagy baj, ami az emberek fejében van, nem a vírus!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Eladó Canon EOS R10 váz
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Crucial 240GB SSD eladó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged