- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Kár érte. Ennyi erővel akár még jó is lehetett volna.
Még mindig nem értem, hogy miért kell ilyen bóvli szenzorokat használniuk. Amennyibe ez új korában került simán beleférhetett volna egy 3310.
Azt nem értem, hogy miért nem másolja le egyik budget gyártó sem a Zowie-t. Úgy értem simán megtehetnék, hogy legyártanak egy jó, ütős belsőt driverless szemléletben és utána csak arra készítenék a jobbnál jobb, csicsás shell-eket. Persze kell itt-ott belenyúlni, mert a gombok nem oda esnek mindenhol, de kb ennyi. Belőnének egy 5-8k-s árat és tarolnának... -
Kisszabó
tag
Nnna, végre ennek is van tesztje! Ez jó!
Aki nem "hárdkór gémer", az a jelenlegi árral szerintem teljesen jól jár vele!
Azt mondom egy igényes kidolgozású, jól személyre szabható egér!Amúgy a szó, amit a sok kötekedés között kerestek, és már épp a nyelveteken van: A KÖSZÖNÖM!
Én köszönöm, vagy valaki vette a fáradságot és időt, hogy bemutassa nekünk ezt a terméket.A hozzászólóknak is köszönöm az eszmefuttatást - a "te nem szoktál kaját készíteni" -hozzászólás feldobta a napom!
Valami makrót esetleg nem lehetne írni ezekre a csigavonal tesztekre?!Ami még nagyon tetszett a tesztben, az a megfogalmazás, a rendes helyesírás - azért ritka ez a mai világban, valljuk be... Öröm volt olvasni!
Én szívesen venném, ha letesztelnéd az egész géped - és nem baj, ha nem tudod lemérni! -
Erunosta
tag
Az nekem egyáltalán nem tetszett, se formára se szín összeállításban. Három egér volt esélyes a vételre nálam akkor. Ez a V7 GM120, a fekete/narancs Cougar 300M és a fehér/fekete/sárga Genius Scorpion M6-600 , de a Geniust itthon nem lehetett akkor kapni ilyen színben (most is csak a mall.hu-n). Már akkor tudtam, hogy a Cougar lett volna legjobb vétel mégis a kíváncsiság - mivel szinte semmi infó nem volt a V7-ről - vitt rá ennek a megvásárlására.
-
Viktor77
titán
Ott a 110-es is, pár száz forinttal többért, csak más formával. [link]
-
Erunosta
tag
Ezzel én is tisztában vagyok, de ha pl én nem próbálom ki ezt a paint tesztet illetve nem olvasok utána akkor észre se veszem, hogy "rossz". Nekem a sok egyéb fícsör miatt tetszik. A bevezetőben le is írtam, hogy nem bántam meg a döntésem. Viszont az ára egyértelműen sok ilyen szenzorral.
-
d@vee
őstag
Az okés, de ha használom alap esetben mint a két gombot, akkor azokra nem állítok rá semmit
Pl. egyiket gránát dobásra, másikat bash-ra használom, vagy ha CS-ben fun szerverre megyek, akkor az extra funkciókat a két oldalsó gombra bindeltetem.
Egyszerűen megoldhaták volna a görgő alá, mint sok másik egérnél.
De a kinézete nagyon tetszik, kár ezek miatt a dolgok miatt, így nem ez lesz a következő egerem, pedig pont aktuális a vásárlás. -
d@vee
őstag
Tetszik a kinézete, viszont nincs rajta dupla katt gomb, a bal egérgomb mellett
Illetve alul van a DPI szaáblyozó
Amúgy 10-12 ezret nem ér szerintem, ennyiért jobbakat is kapni. De az a 4000ft-s kiárusítás, amit a végén írtál, az már nagyon jó ár érte.
Aki meg akarná venni, katt ide, épp olcsó. -
törölt tag
Legalább 1000 dpi-n lenne normális. Hát ez most nem jött össze.
Részvétem. -
"A súlyát nincs mivel lemérnem"
Te nem szoktál kaját készíteni?
A fehérjét persze már meg se kérdezem.
-
-
Könnyen lehet, hogy 3-4ezres DPI interpolált, arra szerintem semmi szükség. Driverben 500/1500-ast be lehet lőni helyette.
Gari után belezd ki -
Skullwipe
senior tag
Azért remek hogy megírtad, és szerintem jól látszik, hogy azért már sejted miért jó egy egér. Ami engem meglepett, hogy az anyag minősége ennyire tartósnak bizonyult, nem tudom hogy ez így is marad évek múlva, mennyire is volt használva napi szinten, de úgy tűnik bírja
-
kemotox
addikt
ingyensekéne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bevezető2016 januárjában erre az egérre esett a választásom, mikor is úgy döntöttem ezúttal nem egy alsó kategóriás...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Le Mans Ultimate
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest