- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.
félisten
Úristen ettől lefáradtam. Tipikus esete annak amikor valaki azt hiszi övé az igazság. pedig aztán ....
Ennek minek kellett blogbejegyzés?hogy örök mementó legyen arról hogy hülyeség? -
PitLee
őstag
Előfordul, hogy gyorsan kell reagálni valamire és pontosan namár most a te esetedben a gyorsaság megvan, de a pontosság elmarad.Quake with mouse view
Ha te beállításoddal így tudod ezt csinálni akkor OK, itt gyakorolhatsz AimBooster.
-
Mustaros
aktív tag
Van egér a keze alatt? Nem értem..
-
mqm
senior tag
Ez a videó mindent megmagyaráz!
Köszönöm!! -
kemotox
addikt
Nem passziánszos meg facebookos "félrekattintásról" beszéltem, hanem pixelpontosságú műveletekről, de mindegy is, neked aztán lehet magyarázni.. Igazából tökre az a megszokott, hogy az ember emelgetni az egeret (nem hiába szokták emlegetni a LOD értéket, bár kétlem, hogy ez mond neked valamit), de mindegy, mindenki hülye csak vagy egyedül értelmes.
-
nyunyu
félisten
1000dpi-nel 5 centit kell vizszintesen mozgatni az egeret a fullHDn faltol falig mozgatashoz, az meg mar nem kenyelmes letamasztott csukloval.
Egyszerubb 3 centi utan elemelni, es ujrapozicionalni.
-
PCSX
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #4 üzenetére
könnyű azt mondani mindenre hogy hülyeség, legalább próbáld elmagyarázni hogy ebben mi a hülyeség
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jaffa 2843 #4 üzenetére
Szerintem örüljünk hogy Csabi nem a chemtrailes-zsidós összeesküvéseit hozza ide...
-
eclipse92
tag
Szerintem meg mindenki úgy használja az egeret ahogy neki kényelmes vagy jobb..
ha én a szekrény oldalán akarom használni, akkor ott fogom xD
Tejóóóisteen mekkora kézfejed van
-
Vanir
veterán
Egy ilyen laza péntek délutáni kacagásra jó volt.
-
Ez még blogban sem állja meg a helyét. Hülyeséget ne terjessz már légyszíves.
-
kemotox
addikt
Akkor a világ legjobb játékosai mind rosszul csinálják. Szólj nekik.
-
vamzi
senior tag
Pakolgatnom ugyan nem kell ahhoz, hogy a képernyőt széltébe bejárjam, de mivel én lassítva használom az egérmutatót (az alap beállításokhoz képest lassítok rajta) ezért viszonylag nagy mozgástér kell. Mondjuk az is igaz, hogy 3 monitort használok.
Játék közben viszont van, hogy többször is odébb kell tegyem az egeret (már, amikor játszom
)
-
ncc1701
veterán
Lehet, h helyes, de a profi gamerek csak jobban tudják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- Apple Watch Series 10 46mm Rose Gold Al Plum SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Lenovo ThinkPad Hybrid 40AF
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro