Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Erste... bank???
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillerz
aktív tag
válasz
Kisgépkezelő #12 üzenetére
Nekem is heti rendszerességel jönnek az emailek, a többedik jelszó csere után is...de sose tapasztaltam a fiókban változást, szerintem is bug. Oroszország, Kína, Thaiföld, India, Mexikó eddig ezek jöttek. Az utóbbi időben már nem is foglalkozom vele.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Nekem egyszer az Origin accountomat nyomta fel valami indiai. Lépett nekem vagy 10 szintet BF4-ben minre visszaszereztem az accountomat. Hagytam még volna egy kicsit játszogatni az accounton, ha tudom, hogy ilyen cukipofa.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
orosziem81 #9 üzenetére
hogy mennek át az autentikátoron?
szerk:
és minek?
egy jelszócsere vagy emailcsere kísérlet nem történt. mit csinálnak? játszanak a játékaimmal? nem hiszem. -
Tibko8
senior tag
Amikor megcsináltam a kétlépcsős azonosítást kb 3 hónapja a rá következő 5 napban folyamatosan jöttek a kódok emailben. Volt olyan hogy ez miatt nem tudtam belépni mert azt írta hogy sok próba miatt várjak egy kicsit és utána lépjek be. Utána volt egy kis nyugi 3 napra aztán megint 2-3 napig kaptam az emailt és azóta csönd van.
-
DeFranco
nagyúr
én is kapom a maileket, szerintem kamu, vagy maximum sikertelen próbálkozás. de inkább kamu, rendszerhiba, stb.
nekem authenticatorhoz van kötve a bejelentkezés, fix hogy nem járt bent senki, mégis kapom.
nincs is mit vinni onnan ha nem próbálnak meg accot lopni (és soha nem próbáltak meg) akkor értelmetlen is lenne átjáróháznak használni a fiókot.
-
orosziem81
tag
Nálam is ez történt. Többszöri jelszócsere után is. Amit lehet kimaxoltam a felajánlott védelem terén.
-
Gdi
senior tag
Az e-mail az valóban az ubisofttól jött?
Nem lehet hogy csak phising, amivel bepróbálkoznak? (Valami egyéb alapján amivel megszerezték az email-címeteket) -
draco31
veterán
Én 2 lépcsőst csináltam rögtön, csak a hozzá való jelszót küldözgette 2-3 napig, de már megunta a dolgot. Pedig beállítottam hogy automata belépés legyen az én gépemen, így én sem értem mi van.
Az email-em meg volt erősítve, a uplay azt írja hogy teljes a fiókom védelme, olyan emailt viszont nem kaptam, hogy máshonnan beléptek volna, csak 2 napig jött a belépéshez megerősítő email benne a számkóddal. -
jozdavab
tag
Ugyanez történt velem is.
Indonéziából sikeres belépés a fiókomba 1 hete.
Esett is nagyot a szemem hogy wtf, remek, cserélhetem le a jelszót itt is meg máshol is ahol ugyanez.
Pedig figyelni szoktam rá, meg ez már "tier 2" es jelszó volt, amit nem adtam meg minden nyomorult oldalon ahol regisztráltam.
-
d@vee
őstag
Nálatok lesz a hiba. Évek óta van Udon'tPlay-em, sosem volt ilyen gondom. Egyik játékos fiókommal sem, ahogy haveroméknak sem.
Vírusírtó, privacybadger, ilyresmi telepítve van? Torrentes kalóz játékokat se nagyon érdemes telepítgetni, ahogy szintén xy által mókolt windows-ban is lehet alapból 1-2 trükkös dolog. Meg még sok ilyen más szürgeség. -
Szerintem együtt vagytok regisztrálva valamilyrn más oldalra, nekem semmi ilyen nem volt Ubisofttal, pedig hat éve használom nagy undorral. A Have I been Pwned oldalát javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ingyenes AC miatt én, és 3 haverom regisztráltunk uplay-re hogy ac-zünk majd.történt ez 4 napja kb.egyik haveromnak...
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest