- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillerz
aktív tag
válasz
Kisgépkezelő #12 üzenetére
Nekem is heti rendszerességel jönnek az emailek, a többedik jelszó csere után is...de sose tapasztaltam a fiókban változást, szerintem is bug. Oroszország, Kína, Thaiföld, India, Mexikó eddig ezek jöttek. Az utóbbi időben már nem is foglalkozom vele.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Nekem egyszer az Origin accountomat nyomta fel valami indiai. Lépett nekem vagy 10 szintet BF4-ben minre visszaszereztem az accountomat. Hagytam még volna egy kicsit játszogatni az accounton, ha tudom, hogy ilyen cukipofa.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
orosziem81 #9 üzenetére
hogy mennek át az autentikátoron?
szerk:
és minek?
egy jelszócsere vagy emailcsere kísérlet nem történt. mit csinálnak? játszanak a játékaimmal? nem hiszem. -
Tibko8
senior tag
Amikor megcsináltam a kétlépcsős azonosítást kb 3 hónapja a rá következő 5 napban folyamatosan jöttek a kódok emailben. Volt olyan hogy ez miatt nem tudtam belépni mert azt írta hogy sok próba miatt várjak egy kicsit és utána lépjek be. Utána volt egy kis nyugi 3 napra aztán megint 2-3 napig kaptam az emailt és azóta csönd van.
-
DeFranco
nagyúr
én is kapom a maileket, szerintem kamu, vagy maximum sikertelen próbálkozás. de inkább kamu, rendszerhiba, stb.
nekem authenticatorhoz van kötve a bejelentkezés, fix hogy nem járt bent senki, mégis kapom.
nincs is mit vinni onnan ha nem próbálnak meg accot lopni (és soha nem próbáltak meg) akkor értelmetlen is lenne átjáróháznak használni a fiókot.
-
orosziem81
tag
Nálam is ez történt. Többszöri jelszócsere után is. Amit lehet kimaxoltam a felajánlott védelem terén.
-
Gdi
senior tag
Az e-mail az valóban az ubisofttól jött?
Nem lehet hogy csak phising, amivel bepróbálkoznak? (Valami egyéb alapján amivel megszerezték az email-címeteket) -
draco31
veterán
Én 2 lépcsőst csináltam rögtön, csak a hozzá való jelszót küldözgette 2-3 napig, de már megunta a dolgot. Pedig beállítottam hogy automata belépés legyen az én gépemen, így én sem értem mi van.
Az email-em meg volt erősítve, a uplay azt írja hogy teljes a fiókom védelme, olyan emailt viszont nem kaptam, hogy máshonnan beléptek volna, csak 2 napig jött a belépéshez megerősítő email benne a számkóddal. -
jozdavab
tag
Ugyanez történt velem is.
Indonéziából sikeres belépés a fiókomba 1 hete.
Esett is nagyot a szemem hogy wtf, remek, cserélhetem le a jelszót itt is meg máshol is ahol ugyanez.
Pedig figyelni szoktam rá, meg ez már "tier 2" es jelszó volt, amit nem adtam meg minden nyomorult oldalon ahol regisztráltam.
-
d@vee
őstag
Nálatok lesz a hiba. Évek óta van Udon'tPlay-em, sosem volt ilyen gondom. Egyik játékos fiókommal sem, ahogy haveroméknak sem.
Vírusírtó, privacybadger, ilyresmi telepítve van? Torrentes kalóz játékokat se nagyon érdemes telepítgetni, ahogy szintén xy által mókolt windows-ban is lehet alapból 1-2 trükkös dolog. Meg még sok ilyen más szürgeség. -
Szerintem együtt vagytok regisztrálva valamilyrn más oldalra, nekem semmi ilyen nem volt Ubisofttal, pedig hat éve használom nagy undorral. A Have I been Pwned oldalát javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ingyenes AC miatt én, és 3 haverom regisztráltunk uplay-re hogy ac-zünk majd.történt ez 4 napja kb.egyik haveromnak...
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parfüm topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 10
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest