- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt már én is hallottam az Angliában élő ismerőseimtől, hogy ott az utakon nagyon előzékenyek, de Németországról is hasonlókat hallani. Viszont állítólag Olaszországban még durvábban mennek mint itthon, és még bunkóbbak, és indexelni is csak ritkán szoktak
A hugom tapasztalatai voltak, egy 1 hetes római kiruccanás során.
Én viszonylag ritkán vezetek, de én nagyon türelmes vagyok az autósokkal és a gyalogosokkal is egyaránt, még sosem fordult elő, hogy eldurrant volna az agyam, és még közel sem jártam hozzá. Viszont gyalogosként már többször is. Nemegyszer fordult elő, hogy nekirontottam a rám igazságtalanul dudáló és üvöltő autósnak, közbe kiabáltam hozzá, hogy "a k..... anyádat szállj ki te ....... ......., ne a hitelre vett sz...rodból ugassál"de eddig mindenki kivétel nélkül megijedt és tovább hajtott. De egyszer ha kifogok egy bátrapp palit, lehet még a végén valami adok-kapok lesz, neadja Isten még engem fognak megverni
Tudom, kicsit régi ez a blog, de csak itt lehet ehhez a témához hozzászólni. (vagy nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetőként mindenképpen megemlítem, hogy az esetek nagy többségében autóban ülve szemlélem a gyalogosokat, és csak...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest