- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Tamas
csendes tag
Szia.
Ismerem pontosan a cipőt amiben jársz. Februárban jöttem ki krétára. Új volt, és ismeretlen. Az itteni Erasmusos diákok baromi nyitottak voltak, egy percig sem éreztem feszélyezve magamat. Lassan, júni elején haza kell menjek.. de minden porcikám tiltakozik ellene... nem azért, mert nem jó otthon, de tudom rengeteg kötelesség vár rám. Az itt szerzett barátok, embereket akiket megismertem, lassan idegenek lesznek újra, és ez baromi rossz érzés. Viszont rengeteg dolgot láttam, tanultam, biztos vagyok benne, hogy szintén örök emlék lesz az ittlét. Ez motivál most, hogy kihasználjam a hátralevő időmet.. és ezt tanácsolom neked is. ;) A legjobbakat
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest