- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD40
aktív tag
"Hogy nevezed azt, aki egy bizonyos föld darabhoz kötődik, de a feleségét csalja, a barátait átveri, szüleivel tiszteletlen, a törvényt, ahol tudja áthágja, a vezetőit káromolja, anyázza, átkozza ("MonnnyonLe!"), ...a munkahelyén lop, csal, hazudik, széthúzásban, gyűlölködve él, szomszédját följelenti, de jó magyarnak tartja magát..."
Elég nagy gond, hogy ez a kép alakult ki a "magyar" emberről. Annyira általánossá vált, hogy ha egy picit jobban informált külföldi ilyenről hall, simán rávágja, hogy "Jaa, igen, magyarok".
Az a baj, hogy ha leírnám a véleményem, miért gondlják, hogy ez a magyarság, akkor erősen elkanyarodnánk politikai irányba, ami veszélyes téma... Elég csak annyi, hogy pl. Szolnokon, vagy Győrben, vagy tudom is én, valahogy kultúráltabban élnek az emberek, mint BP-n, nem randalíroznak az utcákon, éppen ezért nem magyarnak kéne titulálni azt, aki a fenti idézet szerint "él", attól függetlenül, hogy ő magyarnak tartja magát. Nem attól lesz valaki magyar, hogy lengeti a zászlót a Kossuth téren...Az íráshoz meg annyit, hogy jó volt olvasni, tetszett, s aki nem érti miért érez, gondolkodik úgy a szerző, ahogy leírta, annak jusson eszébe az is, hogy nem vagyunk egyformák, gondolkodás-/életmódban, életkörülményekben, stb, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Bialetti kézi kávéőrlő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest