- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyaxyBoy
csendes tag
válasz
enginev3.0 #6 üzenetére
Köszi
-
enginev3.0
félisten
-
GyaxyBoy
csendes tag
Merre van ez a leírás?
-
SZpe
újonc
Helo, én csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, és azzal eltűnt egy csomó dolog a telefonomról.
Pl alapból volt benne csengőhang vágó. azt hogy tudom megint feltenni? a marketban nem találom, a widgetek közt nincs -
Bergo
tag
TTS = text-to-speech azaz szöveget hangá. Ez lenne a szöveg felolvasó de nem ér semmit szöval törölhető nyugodtan! Azért is mert nem tud Magyarul! Ha olyat keresünk ami tud Magyarul is és ér valamit akkor csak a SVOX jöhet szóba. Én is leszedtem a felesleges gyári alkalmazásokat GT540ről és ez is repült.
TTS service törölhető
SNS törölhető ez a facebook és twitter egybe (ezt azért töröltem mert app killer progival bezártam de aztán rögtön elindult az sns de minek azt nem tudom. Feleslegesen foglalja a helyet és memóriát. van másik facebook alkalmazás ami jobb pl Friendcaster)
foursquare is törölhető
layar törölhető
sims3 törölhető
AppAdvisor törölhető (ez a legelső lg app a telefonokon de felesleges)shazam office maps ezek meg azért felesleges dolgok mert egyik sem friss és rögtön frissiti magát.
Ezek a GT540esemre vonatkoztak ha valakinek lenne olyan. Másik telefonokon is rajta lehetnek természetesen.
-
goodluck
tag
Nagyszeru leiras, epp a napokban merultem bele a temaba bovebben..... Koszi!
-
harait
tag
Köszönjük szépen, most le is pucoltam ezek alapján az enyémet is
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szeretnék kicsit segíteni azoknak akik még újak az androidban, illetve lehet azoknak is jól jön ez a cikk akik már...
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest