Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
Ezek a fülek/fogantyúk anno a LAN party-s időszakban nagyon jól jöttek volna, akkoriban is szépítgettük a házakat, de valahogy a fogyantyú mindig lemaradt..Nemrég jártam én is bútortartozékokat áruló boltban, sok szép dolgot láttam ott én is, de erre a házra már nem kellenek ilyen kiegészítők

-
szab.tam
nagyúr
válasz
Engineer086
üzenetére

de nagyon szép kis vas.

nagyon tetszenek a felüről megfogható házak.múlkor az ikea konyha részlegén komoly, nagyobb méretű, rozsdamentes fogantyúkat láttam. én olyanból is el tudok kézelni 2-t. plexire voltak feltekrve, igen impozás némelyik....
-
szab.tam
nagyúr
ja, hogy ebben még hardver is volt.
hmm. jó kis bordák ott a tápban.
spontán vacsora előtt erekcijjóm lett....
-
Engineer086
Modder
Jah, így már minden világos
Nem Hackintosh lesz belőle, sima asztali pc-ként akarom használni.A felső ventillátor nyíláson még gondolkozom, szeretném a gép hűtését minél optimálisabban megoldani úgy, hogy minél kevesebbet kelljen a ház eredeti formáján alakítani. Emiatt az oldallap kivágását meghagyom másnak, az enyémnek nem lesz ablaka. Nekem is megvan hozzá az a plexi lemez, én is ilyen koncepció mentén gondolkozok 
-
Alex91
félisten

Az eredeti
. Es van egy plexi lap az oldallap alatt, hogy a lap levetele utan szepen lehessen latni, hogy mi van benn, de kozben a legcsatornak megmaradnak. -
Alex91
félisten
válasz
Engineer086
üzenetére
Azt, hogy aztan MacOS fut rajta
.Es remelem nem lesz a tetejere ket ventilyuk furva, es az oldallapba plexi rakva...
-
OutsideR
aktív tag
válasz
Engineer086
üzenetére
A Hackintosh 1 PC amint MacOS fut kb... azaz rá van hackelve a pcre az oprendszer. asszem kell hozzá valami usb vacak ami átveri, meg válogatott pc komponensek.
Szerintem a tápot meg kellene hagynod csak pc-s csatit rátenni, vagy belehackelni abba a kicsi dobozba egy pc tápot
-
Alex91
félisten
Es legalabb hackintosh lesz belole...?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Will it blend?

Szép szerzemény!

Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest