Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Kasza08: Pót öcsim
Azóta született még egy pár ilyen, de azokat nem publikáltam
Köszönöm, és örülök, hogy teccett

-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Hát vicces azért, hogy ennyi embernek ez fut legelőször egyszerre át az agyán
Örülök,hagy akkor végül is volt értelme feltölteni
Mi megoldottuk az ágy szélességének a problémáját, mert nekem is egy személyes ágyam van, de a falhoz van szorítva, így én oldalra feküdtem, a falnak támaszkodva, és a micim meg a karomban feküdt a hátán. Én ráborultam, és a mellkasán tartottam a fejem, és élveztem, ahogyan fel-s le járkált a fejem

Én is irigylem magunkat

-
Eddie141
senior tag
Szerbusz!
Sokat jelent a véleményed számomra, mert sűrűn olvasom az írásaidat, és ámulattal tekintek rájuk, mert nagyon jók. Végtére is az volt a fő cél, hogy emlékeket ébresszek és támasszak fel (nomeg egy kis hízelgés a cicámnak nem mellékesen
) 
naot:
Hát igen, így mégiscsak publikusabb
Na de azért amint látom sok emberben keltett fel valami érzést, ezért már megérte címlapra tenni szerintem az írást 
Lenry:
Hát én is szerencsésnek érzem magam, és nagyon megbecsülöm a dárgám. Örülök, hogy kaptam egy esélyt arra nála, hogy szebbé varázsolhassam a minden napjait
Sajnálom, hogy nállad így alakulnak a dolgok, és szurkolok, hogy ez mihamarabb megváltozzon (ezt a következtetésemből vontam le )
-
Eddie141
senior tag
Szerbusz!
Köszönöm!
Fő célom a szerelmem megörvendeztetése mellett az emlékek ébresztése és ábrándok megindítása volt, ami remélem több embernél is sikerülni fog.
Teljesen igazad van, és megfogadom, megköszönöm a tanácsod!
Ez az első írásom, tehát javaslatokat, kritikát nagyon szívesen látok
Remélem egy jó darabig még nem kell az ilyen emlékekre visszatekintenem, hanem csak gyarapodnak ezek majd

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4899
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azóta született még egy pár ilyen, de azokat nem publikáltam 
The DJ írta, de valahogy egész végig az járt a fejemben, hogy te követted el ezért neked írtam. Basszus
Bocsánat! Nem tudom miért asszociáltam a te neved irányába