- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Igen én is ilyesmit olvasok épp. Sajnos nekem most nincs jobb megoldás. Max veszek még egy videókarit a gépembe
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Nem is miattad írtam,csak úgy általánosságban...

Valószínűleg te vesztenél a félfrissítési gyakorisággal,azért már nem mindegy hogy 144 vagy 82 fps. A késleltetés is csúnyán megnő. De próbáld ki ha gondolod.Szerintem ennek akkor van igazán értelme,ha valakinek legalább egy 240hz-es monitora van és nem akarja mindenhol fullon járatni a kártyát.
-
nexplo
őstag
Én sosem mondok olyat hogy szar hidd el. Max a sajátomat szidom amikor vacakolok valamivel
Én csak 144-en hagyom a monitort a 165 helyett sima G-sync beállítással. Ezzel az adaptív dologgal nem tudom hogy vesztenék e bármit. -
B.Á.L.!.N.T
senior tag
De arra használom,főleg hogy "ez csak egy szar 240hz-es tn paneles" monitor ... Mint ahogy itt ph-n mondani szokás.
(aoc 251fz). Nyílván nincs mivel meghajtani,még úgy se hogy 2080-am van. (War thunder alatt tud 240 fps-t mondjuk...)
Én úgy használom,hogy driverba bekapcsolom az adaptív (félfrissítési gyakoriság-ot) így max 120 fps-be megáll minden. Nekem ez bőven elég,már évek óta így játszom.De ezen a monitoron még is folyékonyabbnak érzem a dolgokat,mint a 144hz-es ips-en 144fps-el.
-
nexplo
őstag
Gondolom nem játékra használod a 240-est ugye? Én is szemezgettem 165 feletti monitorokkal de a meghajtás miatt nem mertem e felettit venni..
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Nagyon minimális a különbség...
(Használok 144 meg 240hz-est is egyszerre) -
Csandi
addikt
-
nexplo
őstag
-
Csandi
addikt
-
nexplo
őstag
-
Csandi
addikt
-
nexplo
őstag
Kérdezem én hogy egy fos géppel ami nekem van (5.2Ghz I9, 64GB 4000Mhz, 970evo plus m2 ssd egy 3090 OC társaságában) egy szaros 2K-s monitorral 165Hz-en nincs meg a 144 stabil FPS-em pl Warzone-ban. Ezt a ROG monitort mi a jó fenével kéne meghajtanom? Netán toljak be még egy 3090-et a gépembe hogy megmozgassam ha megveszem a ASUS-t? Tök szuper ez a Hz vadászat de 4K-ban (8 még szerencsére nem nagyon van) már valami nasa masina kéne hozzá.... Szuper hogy gyártják de meghajtani nem egyszerű
-
Sanya
nagyúr
-
b.
félisten
az más persze.
nekem is 144 Hz-s a monitorom,1440P baromi jó.Elöb váltanék vissza 1080P-re mint 60 Hz-ra vissza.
de a 240-270 értelmetlen parasztvakítás szerintem. -
lemusz
addikt
Van de kisebb mértékű mint egy 60-ról 144-re esetében.
60 -> 144 (2,4x)
144 -> 240 (1,6x) -
sixpak
nagyúr
-
siposz
aktív tag
Nézegettem már ilyeneket, de ahhoz képest hogy mennyit tudnak és milyen macerásak, mind drága.
Szerintem ha beépítenék a monitorba olcsóbb lenne, mint az ilyen DIY megoldások és KITek, és hát nem kell vesződni a kábelezéssel stb....
Nálam tuti selling point lenne, ha kb. 10ezerrel drágábban kapnék egy ilyen featuret. Jobban érdekelne mint a 144hz és a 240hz közötti különbség pl.
-
sixpak
nagyúr
3rd party megoldás van, ha ilyesmire vágysz és nincs Philips tévéd.
NZXT árul ledeket a nonitor hátuljára (utánanéztem, nem valami jól működik) és a Corsair.
Nekem az utóbbi van, életem egyik legjobb döntése volt, pc témában.

Ja és vannak DIY megoldások is, az is opció, ha valaki szeret mókolni vele. -
andrewsield
csendes tag
-
siposz
aktív tag
-
b.
félisten
Én látom a különbséget 240 Hz és 270Hz között. ( nem ám
) -
lemusz
addikt
- Hogy tűnjünk ki a 240Hz-esek mezőnyéből?
- Hazudjunk rá +30Hz-et, a zazus fanboyok imádni fogják! -
Sanya
nagyúr
Tetszik, bár a hátsó fény teljesen felesleges ebben a formában. Egy ambilight-nak több értelme lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Milyen notebookot vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 14" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(aoc 251fz). Nyílván nincs mivel meghajtani,még úgy se hogy 2080-am van. (War thunder alatt tud 240 fps-t mondjuk...)