Hirdetés

2024. február 26., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Dany007


Dany007
veterán

Hát ja, előítéletek vannak bizony. De szinte minden társadalmi csoport, vagy réteggel szemben észrevehető. Úgy mint az informatikusokkal, programozókkal, kőművesekkel, punkokkal, rockerekkel, discosokkal, marketingesekkel (:D) szemben !

De az biztos, hogy minden előítéletnek megvan az oka! Tény, hogy nem szabadna álltalánosítani. Attól még megvan az oka, hogy miért tartják a programozókat mondjuk monitorfejünek, sőt a mezei informatikust szintén. Vagy a punk rockereket igénytelennek sokszor bűnözőnek stb.
Én magam is több száz olyan esettel /helyzettel találkoztam, amik jócskán megalapozzák a punk/rock/alter kategóriába tartozó egyénekről alkotott előítéleteket!
Sajnos vagy sem, de az emberek először ránézésre alkotnak véleményt, és csak aztán mérlegelik a többit. De mint mondtam meg van annak is az oka.

(#2) Kareszovics


Kareszovics
addikt

Párszor én is megkaptam már, hogy kocka gépmániás vagyok és a nyáron amikor kimentem a strandra meg voltak lepődve, hogy mit keresek ott. :D

Előítéleteket vannak voltak és lesznek. Ami nagy baj, hogy az emberi kapcsolatokat ezek a dolgok igencsak megmérgezik. :(

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#3) tildy


tildy
nagyúr

Mikor először megláttalak , én is megijedtem tőled. :DDD :DDD
Főleg azoktól a kék szemeidtől :Y :Y
A hajjal meg a magassággal együtt meg mégjobban :Y
No igen, az előítélet bennem is dolgozott, lazán hittelek valami rockernek:D:D De csak a teázásig, kb.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#4) Bubu79


Bubu79
addikt

Előítélet? Nem hiszem, hogy van olyan ember, aki még ne találkozott volna vele, ne lett volna valamilyen módon része benne...

Mindig is voltak és lesznek előítéletek, mert sajnos része az emberi vélemény alkotásnak.

A zebrás rész tetszett, kicsit magamra ismertem, bár én nem vagyok budapesti...
Megállsz, várod, hogy átkeljenek, de mozdulás helyett csak értetlenkedő pillantásokat kapsz... Mindezt csak azért, mert olyan autóban vagy, amilyenben.
Megvető, irigy, vagy félénk pillantások - hiába vagy ember, hiába tudsz viselkedni, ők csak azt látják miben ülsz...

Jó kis írás, elgondolkodtató ;)

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#5) Kareszovics válasza tildy (#3) üzenetére


Kareszovics
addikt

Egyszer elmegyek már valahogy egy ilyen PH!-s találkozóra. Csak hát Mtúr + meló egy kicsit nehéz elszabadulni. :O
Meglátnátok a nagy golyó fejem :DDD

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#6) Dany007


Dany007
veterán

Hmmm! Milyen egy ilyen PH!-s találkozó ? Kiváncsi lennék. Honna tudja ki kicsoda ? :) Vagy nicknevet ragaszt mindenki a homlokára ? ;)
Nem volt erről még cikk v.hol ? Tényleg kiváncsi lennék.

(#7) Dany007 válasza Dany007 (#6) üzenetére


Dany007
veterán

Hmmm...találtam egyet...[link]
A keresés opció csodákra képes xD

(#8) tildy válasza Dany007 (#6) üzenetére


tildy
nagyúr

Remélem ember megengedi:U

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#9) Dany007 válasza tildy (#8) üzenetére


Dany007
veterán

Dekomoly :D Thx ! Tényleg kilettek ragasztva a neved !!! Igaz nem homlokra! ( milyen okosnak érzem magam ilyenkor...)

(#10) ladybug


ladybug
őstag

Én is a saját bőrömön tanultam meg, hogy mi igazán az előítélet.
Egy kórházi élmény során, amikor éppen számomra nagyon fontos dologról volt szó. Lecsitriztek, pedig 24 éves voltam. Csak hát nem annyinak néztem ki, mint amennyi papíron voltam. Megszégyenítettek, és a lelkembe gázoltak.

Viszont mindig is igyekeztem figyelni arra, hogy ne első alapján ítéljek meg vkit. A külső benyomás egy dolog, az érték belül van.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#11) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Nálam tiszta lappal indul mindenki.
Fordítva sajnos nem igaz. Hosszú hajam, borostás képem azonnal megteremti a nekem szánt skatulyát.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#12) Dany007


Dany007
veterán

Hmm persze ha van lehetőség, akkor mindenképpen ki kell állni az igazad mellett, és el kell magyarázni az illető erős előítéletekkel rendelkező illetőnek, hogy mi is a helyzet.

Nekem volt egy időszakom, amikor fekete hosszú bőrkabátba jártam...
És rendszeressen lerockereztek!
Rendes márkás bőrbakancs, fekete farmer. Sötét pulóver, semmi iron maden-es kínain kapható ocsmányság nem volt rajta. Rendezett frizura. (máramennyire lehet)
Márpedig az átlag rock helyeken található átlag 17-20 éves rockereknél alap a szakadt farmer, kilógó acélbetkós bakancs, meg a szakadt agyon koptatott bőrkabát ha már azt hord. (egyik ismerősöm ismerőse egyszer tőlem kért tanácsot, hogy hol tudna venni ő is bőrkabátot...gondoltam eladom neki az enyémet jópénzért. Aztán kiderült, hogy neki csak kopott kell. De ne csak kicsit legyen kopott hanem elég rendessen! És hogy fizetne is érte 30-40 ezret is! Na ott fogott el a röhögő görcs...)

Persze én se akarok álltalánosítani, tisztában vagyok vele, hogy nem mindegyik ilyen, kannásborivó! De tudtam, hogy engem azokhoz az arcokhoz hasonlítanak, mivel azok, akik mondták ezt, csak ilyen típusú, stílusú egyéneket ismertek.
Szóval én próbáltam megértetni velük, annak, hogy én így öltözök, sem köze sincs rockhoz, se egyéb más stílushoz. És még volt olyan topa ember, aki erősködött, hogy én márpedig rocker vagyok, mert olyan bőrkabátom van, meg farmerom is, sőt bakancsot is hordok (télen) ! Szal akkor totál kész volt, hogy egy Xy szakadtruhás rocker nekem akarja bemagyarázni, hogy én márpedig rocker vagyok. Főleg én, aki szereti a Goától a Queenig elég sokféle stílust. Elég nehéz lenne megmondani, hogy rocker vagy discos vagy ez vagy az.
Azóta persze megváltoztam, de sosem egy adott stílusnak megfelelően öltöztem, hanem ahogy nekem / körülöttem lévőknek tetszett, és ahogy jóléreztem magam.
Szóval az előítéletek már egy egyszerű kabátban kiteljesedhetnek akár!

[ Szerkesztve ]

(#13) bolondember válasza tildy (#8) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

naná, feel free... :K

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#14) 7 válasza Dany007 (#12) üzenetére


7
addikt

Ágálsz a kategorizálás ellen, míg te is csak úgy referálsz a másikra, mint "rocker", illetve megemlíted a "discos" (ejtsd, diszkosz? - az diszkós, drágám).
Remélem, érzed az ellentmondást. :)

--------

A skatulyázásnak megvannak a maga pszichés okai. Ha valakit érdekel, olvasson utána. Ennek ellenére én úgy érzem, nekem fontos annyira egy másik emberrel való kapcsolat, hogy megvárom, míg beszél, megnyilvánul, cselekszik, s úgy igyekszem egy képet alkotni róla. Nem szeretem a hagyományos skatulyákat, mert nem érzem őket jónak. És nem is a lényeget ragadják meg.

(#15) piqla


piqla
őstag

Eloiteletek mindig is voltak es lesznek is. Sok esetben megalapozott a dolog, mely egy ido (tobbnyire hosszu ido) utan sztereotipiava mutalodik. Ugyanakkor velemenyem szerint, soha nem szabad kezlegyintessel elintezni a sztereotipiakat, el kell gondolkodni, miert is alakulhattak ki...

Lehet, hogy csak engem zavar, de ha irsz a logoutra, akkor keruljuk mar az ilyen hogy->h, meg Szfhvar dolgokat :O

Szereted az állatokat?

(#16) Dany007 válasza 7 (#14) üzenetére


Dany007
veterán

Persze, hogy érzem. És tisztában is vagyok vele.
Írtam is, hogy megvan az oka amiért előítéleteim vannak / voltak, de azt is, hogy azóta már másképp látom, tudom nagyon jól, hogy nem mindegyikre illenek a jelzőim, viszont tény, hogy egy jórészük bizony tényleg olyan, akik miatt kialakultak az előítéletek.
Azt, hogy rocker, disco-s vagy egyéb azért írtam, mert így volt a legegyszerűbb kifejezni. Nem írhattam, hogy a gyakran disco-ba járó fiatalság, akik rendszeressen house-t techno-t hallgatnak stb... ;)

Amúgy sz.tem a discossal semmi gond sincs :) Messze nem magyar szó. Köze sincs a magyar nyelvhez, maximum annyiban, hogy magyarosítva lett. De erről "Mr X" többet, pontosabbat tudna mondani. Én nem szeretem az ilyet, amikor a nagy usától átveszünk szép szavakat és így kiejtés szerint beleépítjük a magyar nyelvbe. : ) nemtom, nekem jobban teccik úgy.

(#17) Kareszovics válasza bolondember (#13) üzenetére


Kareszovics
addikt

Megnéztem a képeket. A vizipipába mi került...? ;]

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#18) Dany007 válasza Kareszovics (#17) üzenetére


Dany007
veterán

LoooL nekem is ez volt az első gondolatom :D Bár utánna lévő képeken az arcokból minden kiderül !!! Istenkirály lehetett az a party :C

(#19) tildy válasza Kareszovics (#17) üzenetére


tildy
nagyúr

Ilyenek.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#20) Dany007


Dany007
veterán

Elképzelhető. :U Nem hittem volna, hogy ilyet is lehet tenni egy vizipipába.
Előző commentemben megint az előítélet beszélt belőlem

(#21) Ygg


Ygg
senior tag

:)
Skatulyák, sztereotípiák, előítéletek.
Mindig lesznek.
Valaki tud szabadulni tőlük.
Valaki nem.
Aki meg akar ismerni, és időt szán rád, annak úgyis kiderül.
Bár sokszor az embert felületesen ismerők, de valahók előtt a hülye skatulyából kitörni rohadt nehéz.
Hiába mondják, nagyon sokat számít az első benyomás.

(#22) tbs válasza ladybug (#10) üzenetére


tbs
addikt

"...az érték belül van..." - szólt az illegális szervkereskedő... :DDD

(#23) Mawyx válasza Kareszovics (#2) üzenetére


Mawyx
senior tag

Jah, mert vettél egy laptopot, ami ugyebár hordozható :P

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#24) Kareszovics válasza Dany007 (#20) üzenetére


Kareszovics
addikt

Ez szerintem nem előítélet! Csak egy olyan poén ami kihagyhatatlan! :D Előítélet akkor lett volna, ha kész tényként kérdezel rá, "merthogy olyan cuccos arcotok van a képeken". :DDD

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#25) Kareszovics válasza Mawyx (#23) üzenetére


Kareszovics
addikt

Még nincs laptopom, de még lehet. :)

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#26) TompapaTM


TompapaTM
csendes tag

Képet követelek!!! Most! :K

(#27) bolondember válasza piqla (#15) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

elnézést kívánok stílusom miatt, igyekszem jobban ügyelni erre... :B

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#28) I_Am


I_Am
veterán

Szeretünk Tégeeeed boloooond!!! :DD

JAAAARPP!!! :))

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

(#29) 7 válasza TompapaTM (#26) üzenetére


7
addikt

Ejnyeno, olvass vissza :P

(#30) bolondember válasza I_Am (#28) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

:P

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#31) TompapaTM válasza 7 (#29) üzenetére


TompapaTM
csendes tag

Annyi sok szép ember van a képeken. Egy portrét akarok. Csak róla. Most! :((

[ Szerkesztve ]

(#32) 7 válasza TompapaTM (#31) üzenetére


7
addikt

Ez alapján megtalálhattad volna: [link] :P

[ Szerkesztve ]

(#33) philoxenia


philoxenia
MODERÁTOR

Hát az én elő IT életem az szinte nulla. :DDD

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#34) bolondember válasza TompapaTM (#31) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

gyanús vagy Te nekem ám... :P

ne keress olyan képet, drága manapság egy monitor... :DDD

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#35) tildy válasza 7 (#32) üzenetére


tildy
nagyúr

:Y
Hát nem csodálom ha menekülőre fogják. :DDD :DDD

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#36) menpee


menpee
aktív tag

Skatulyák? El kéne már feledni őket. 100-ból 99 gyufa ezt ajánlja.

Átlagosan öltözködök, hajamban folyamatos frissenmosott érzés (a fésű és a szárítás a nokedlik játékszere :DDD ), 2 m-es belmagasság, és az emberek mégsem néznek el mellettem. Lehet, hogy ennek a monockilim az oka, amivel járkálok? Mióta megvan,szinte több pillantásban volt részem, mint egész életemben (kezdve az "ezmiez??", folytatva az "úristenhovafajulavilág", vagy a "hátezhülye" nézésekkel). Pedig volt már nekem UTP-ből karkötőm... :D
De amikor megmutatom valakinek a zenei világom, akkor van nagy összenézés. Miért nem öltözök úgy, mint egy metálrajongó? Mert én hallgatom a zenét, nem öltözködöm vele. Kedvenc párbeszédeim egyike:
"Szia, király ez az In Flames-es pulcsi! Melyik a kedvenced tőlük??"
"Jaa, még nem volt időm belehallgatni." no comment...

,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell

(#37) Vakegérke válasza tildy (#35) üzenetére


Vakegérke
veterán

Ha én egyszer megjelennék egy PH! találkozón, ahogy kinézek, felzabálhatnám az összes előre rendelt kaját. Erre bolondember a(z egyik) tanum. Menekülne ki merre lát.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#38) bolondember válasza Vakegérke (#37) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

á, Foglalt névvel nem bírnál... :DDD

mindenkit kieszik a vagyonából... :P

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#39) philoxenia válasza bolondember (#38) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Akkorákat eszem reggelire mint ő maga. :U
Hová fér bele a kaja ? ;]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#40) bolondember válasza philoxenia (#39) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

nem tudom.

gondoltam rá, talán egy téridő kapu van a gyomrában, de ez az elmélet még nem került bizonyításra... :U

mondjuk I_am ÉS Foglalt név együtt, hát, izé... Inkább ruháznám őket, mint etetném ->KrenAtesszel nem eszünk annyit összesen, mint ők fejenként... :B

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#41) philoxenia válasza bolondember (#40) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Hát akkor csak egy tipp marad, gilisztásak. :DDD ;]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#42) 7 válasza bolondember (#40) üzenetére


7
addikt

Én sem eszem azért keveset. Pedig nem is vagyok nagydarab, sőt. :)

[ Szerkesztve ]

(#43) philoxenia válasza 7 (#42) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Jó, de nálad szőrre megy nem ? :U

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#44) 7 válasza philoxenia (#43) üzenetére


7
addikt

Csak annyira, amennyire nálad pikkelyre. ;]

(#45) philoxenia válasza 7 (#44) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Textil. Már írtam, a Süsü az textilborítású. :DDD ;)

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#46) 7 válasza philoxenia (#45) üzenetére


7
addikt

Süsünek is vannak pikkelyei, még akkor is, ha textilből van. Mellesleg Süsü máshogy nézett ki, úgyhogy te maximum csak képzeled magad Süsünek, de nem vagy. :U

[ Szerkesztve ]

(#47) bolondember válasza 7 (#46) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

az Süsü pedig - mangás Süsü, mint az új Vuk(amúgy meg új Vuk broáff!)

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#48) 7 válasza bolondember (#47) üzenetére


7
addikt

Leszarom, az nem igazi Süsü. Amúgy az új Vuknak is van szőre, tehát a mangasüsü is pikkelyes, még akkor is, ha a rajzoló cseszik megrajzolni :P

(#49) philoxenia válasza 7 (#46) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Hogyne lennék. ;]
"Ez a Süsü mégis nagyszerű
Habár, amint látszik egyfejű
Egy fejével mégis jót nevet
szeretik is őt az emberek
Egy fejében csöppnyi ész "

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#50) 7 válasza philoxenia (#49) üzenetére


7
addikt

Én is el tudom énekelni, nekem is egy fejem van, hányás előtt el is zöldülök, mégse vagyok Süsü. ;]

(#51) philoxenia válasza 7 (#50) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Zöldülsz, zöldülsz, de nem látszik a szőrtől. ;]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#52) 7 válasza philoxenia (#51) üzenetére


7
addikt

Irigykedsz, mi, te álSüsü? :D
No menek olvasni, unom már ezt itt. :P

(#53) bolondember válasza 7 (#52) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

szétültetlek ám titeket! ;]

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#54) philoxenia válasza 7 (#52) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Mit olvasol ? :)

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#55) philoxenia válasza bolondember (#53) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Remekül mintázzuk itt a pikkelyes-szőrös ellentétet. :U

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#56) 7 válasza philoxenia (#54) üzenetére


7
addikt

Amit a bátyám kap karácsonyi ajándéknak. ;]

(#57) philoxenia válasza 7 (#56) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Nem is változik annyit a világ, én is így ajándékoztam mindig. ;]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#58) 7 válasza philoxenia (#57) üzenetére


7
addikt

Okos ember úgy ajándékoz, hogy neki is jó legyen. :DDD

(#59) philoxenia válasza 7 (#58) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Feleségnek sör. :U

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#60) bolondember válasza philoxenia (#59) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

de csak akkor, ha szereti - ami jelenleg két dolog miatt sem állja meg az iagzát:
1-nem szereti a sört
2-nem feleség (még? :F )

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#61) philoxenia válasza bolondember (#60) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Kínálni úgy jó kör, ha senki nem kér. :DD

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#62) bolondember válasza philoxenia (#61) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

nem is.
sört csak társaságban jó inni... :K

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#63) philoxenia válasza bolondember (#62) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Mostanában a fiammal szoktunk meginni ketten egyet. :D
Többet nem nagyon szabad. :O

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#64) bolondember válasza philoxenia (#63) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

feleséget vagy sört?! :F :U

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#65) philoxenia válasza bolondember (#64) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Inni.... :DDD
Feleségtől /többtől/ egészségileg nem vagyok eltiltva.

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#66) 7 válasza philoxenia (#65) üzenetére


7
addikt

Beinni a szemeddel a látványát.... :P
A feleségeidtől akkor mi módon vagy eltiltva? Vagy nem a tieid, és azért? :D
Amúgy meg mifene van az egészségeddel?

(feleség, egészség... negyedséged nincs? ;])

(#67) DArchAngel válasza Dany007 (#12) üzenetére


DArchAngel
tag

Épen Iron Maident hallgatok, és még sosem volt semmiféle emberke/zenekar képével díszített pólóm. Nem nézek ki rockernek, metálosnak, pedig szinte csak ilyen stílusú zenéket hallgatok. Aki rámnéz, annak inkább a "kocka" jut eszébe. Aki megismer, az meg tudja, hogy csak egy kicsit vagyok az ;)

[ Szerkesztve ]

''Hand of fate is moving, and the finger points to You...''

(#68) I_Am válasza bolondember (#62) üzenetére


I_Am
veterán

Mert csak a bolond ember (vagy bolondember) iszik magában? :D ;]

Boldog Karit nyuszifej. :D

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

(#69) nagash


nagash
senior tag

Annak idején, középiskolában (és utána is pár évig) nekem is 0mm-es alányírás volt majd a fejem búbjáig, a többi meg olyan hosszú volt, hogy majdnem a hátam közepéig ért. Ehhez volt 190cm és 100kg párosítva. A nagy 48-as acélbakancs nem javított a helyzeten. :DDD
Aztán végül nagyon sok lány fordult el tőlem, mikor kiderült, hogy a romantika előrébb való nálam mint a közös hányások...

A legjobb barátomat mikor elősször megláttam, azt gondoltam egyből:
Micsoda egy ripacs, egy kis b...i stb, stb...
Mikor kiutazott idén októberben Írországba dolgozni, majdnem sírvafakadtam...

Sajnos bennem is vannak előítéletek, hiába próbálok meg nélkülük élni.
Nálam a kereszt, az a vörös haj. Az az igazi téglavörös. Nőkben imádom az ilyet, a szeplőkkel a vörös hajjal, szemöldökkel, bőrrel és ...... igen, azzal is. :DDD
Férfiból nem tudom elviselni őket. Mindegyik unszimpatikus volt eddig és ezidáig mindig bebizonyosodott, hogy tényleg sunyik voltak. Így nem múlt ez az előítéletem. Dolgozom rajta.

Knoblauch macht einsam.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.