Hirdetés

2024. február 24., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12) Dany007


Dany007
veterán

Hmm persze ha van lehetőség, akkor mindenképpen ki kell állni az igazad mellett, és el kell magyarázni az illető erős előítéletekkel rendelkező illetőnek, hogy mi is a helyzet.

Nekem volt egy időszakom, amikor fekete hosszú bőrkabátba jártam...
És rendszeressen lerockereztek!
Rendes márkás bőrbakancs, fekete farmer. Sötét pulóver, semmi iron maden-es kínain kapható ocsmányság nem volt rajta. Rendezett frizura. (máramennyire lehet)
Márpedig az átlag rock helyeken található átlag 17-20 éves rockereknél alap a szakadt farmer, kilógó acélbetkós bakancs, meg a szakadt agyon koptatott bőrkabát ha már azt hord. (egyik ismerősöm ismerőse egyszer tőlem kért tanácsot, hogy hol tudna venni ő is bőrkabátot...gondoltam eladom neki az enyémet jópénzért. Aztán kiderült, hogy neki csak kopott kell. De ne csak kicsit legyen kopott hanem elég rendessen! És hogy fizetne is érte 30-40 ezret is! Na ott fogott el a röhögő görcs...)

Persze én se akarok álltalánosítani, tisztában vagyok vele, hogy nem mindegyik ilyen, kannásborivó! De tudtam, hogy engem azokhoz az arcokhoz hasonlítanak, mivel azok, akik mondták ezt, csak ilyen típusú, stílusú egyéneket ismertek.
Szóval én próbáltam megértetni velük, annak, hogy én így öltözök, sem köze sincs rockhoz, se egyéb más stílushoz. És még volt olyan topa ember, aki erősködött, hogy én márpedig rocker vagyok, mert olyan bőrkabátom van, meg farmerom is, sőt bakancsot is hordok (télen) ! Szal akkor totál kész volt, hogy egy Xy szakadtruhás rocker nekem akarja bemagyarázni, hogy én márpedig rocker vagyok. Főleg én, aki szereti a Goától a Queenig elég sokféle stílust. Elég nehéz lenne megmondani, hogy rocker vagy discos vagy ez vagy az.
Azóta persze megváltoztam, de sosem egy adott stílusnak megfelelően öltöztem, hanem ahogy nekem / körülöttem lévőknek tetszett, és ahogy jóléreztem magam.
Szóval az előítéletek már egy egyszerű kabátban kiteljesedhetnek akár!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.