Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelloss
tag
Ezt az epizodikus temat annyira nem szerettem. A story se fogott meg annyira az elozoben. Olyan semlegesen allok hozza, ha magaban nezem. Viszont szamomra a regi klasszikus reszekhez nem er fel.
-
gejala
őstag
Az előző rész annyiból reboot, hogy fiatal lett 47-es, meg kicsit más a háttérsztori, de egyébként minden ugyanaz. Van ügynökség, meg Diana meg minden. Az alcímet gondolom az epizodikus jelleg miatt hagyták el, no meg nyilván el akartak távolodni az Absolutiontől.
Egyébként az előző rész a legjobb a szériában, több lehetőséggel, mint a Blood Money-ban. Talán lehetett volna még 1-2 map, de Sapienza kárpótolt mindenért. -
wolfman
veterán
De akkor se fogom megérteni ezt az rebootolást. Ez most igazából nem is tesz keresztbe az előző részeknek, bár még nem játszottam vele, de azt mondják, hogy ugyan abba az univerzumba simán beleillik, sőtt még egy kis visszamerengés is van benne, mikor a 47-es az ügynökséghez kerül. Akkor meg mi a francnak hívják rebootnak? És miért nem lehet neki alcímet adni és/vagy további sorozatszámot?
Mondom ez az évtizet a rebootok évtizede, amikor grafikai csinosítás után az alkotás maga talán még szarabb is mint elődei, de így legalább a inkompetensebb embereket át lehet vágni, a fiataloknak meg úgy is mindegy mert fingjuk sincs már jelen esetben a Blood Money-ról se.
-
törölt tag
Csak az előrendelők kapják meg mellé az előző rész feldolgozását, vagy alapból a játékba lesz építve?
-
DraXoN
addikt
Az semmi de én is játszottam vele már vagy 10+ éve
... azért is néztem furán a címre mikor feltűnt ...Ez egyébként azonos sztorit és missziókat dolgoz fel? vagy csak a "nevet" és "karaktert" kölcsönzi?
De azt se tudtam, hogy a Hitman 1-ből is volt remake (volt?)...Mondjuk a ResidentEvil Reboot/Remake sorozatot örömmel fogadom, tetszik a "régi játék, új köntösben" ... Silent Hill-ből látnék még ilyet szívesen...
-
Yodafon
őstag
Wow 2002-ben a novemberi PC Guruban már végigjátszás volt róla és még csak most készült el?

MI FOLYIK ITT????
-
DraXoN
addikt
klassz,
de ennek a folytatását is várom: [link]
de mostanában eléggé sok játék reboot van az elmúlt pár évben...
-
gyimger
őstag
Rég vártam ennyire játékot. Az előző részbe talán még belefér egy Pro újrajátszás (
) novemberig. -
Hurrrááá !!!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Automata kávégépek
- Gyúrósok ide!
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... azért is néztem furán a címre mikor feltűnt ...

) novemberig.