- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hieronymus
veterán
Van valahol egy teszt a neten. Egy Opellel tesztelték a féktávolságokat. Az 50 és 100km/óra sebesség esetében háromszorosára nőt a féktávolság.(Ami nagyjából megfelel az elméletnek.)
De ez csak egy tényező a több közül. Számít még a jármű fékrendszer, gumik állapota. Illetve mekkora energia elnyelésére tervezték a fékrendszert. Számít az út állapota. A lejtés vagy emelkedés mértéke. Sőt még a szélirány is mérhető mértékben befolyásolja a fékutat.
A járművezető reakciója, hogy a fékezés mellett irányt is változtat vagy sem. Ha változtat, megnöveli az esélyét az ütközésnek, mert növekszik a fékút hossza.De továbbra sem befolyásolja a fékútról folytatott beszélgetés a pirosban áthajtó kerékpárosok megítélést.
-
Maradjunk annyiban, hogy ha nekem is jobban megy akkor kevésbé akartam volna lecserélni. Még így is nagyon fürge és hatékony közlekedési eszköz volt.
Évi 8000-et mentem vele, járt a Mátrában is.
Nem szeretek kis hal lenni az úton.Építsünk utakat, kerékpárutakat is. A 11-es mellett húzódón azok mennek akik gyök2-vel haladnak, mert rossz a minősége és boldog boldogtalan használja, babakocsival stb, nem lehet haladni. A 11-est is meg kéne csinálni és kevesebb baj lenne, nem keskeny út, csak rossz. Mert ugye ki nem dobhatunk közlekedőket, mert akadályozzák a közlekedést. Akkor a másik oldalt kell rendbe tenni.
-
Lavírozzál el a 11-esen ahol az út széle ahol neked közlekedni kellene járhatatlan. Fel van gyűrve , meg van süllyedve miegymás. Nem tudsz, ha meg ott mész ahol jó kb le akarnak szorítani. Nyugi ez elmúlt, van aki megáll csak ne mögötte menjek, amit valahol meg is értek. Kiugró példa
-
Egyik se 40-el halad. Enyém 76-ra volt képes és így is le akartak szorítani az útról. Nagyobb bajbak tartottam a kis tempót mint a rendeset. Kellett neki egy felszallo pálya a 76hoz, ez volt a gond. Első nap amikor megvettem szigorú 40, mire hazaértem úgy érztem vadásznak rám. Aztán mondom 50, az kevés volt szintén, mert senki nem megy 50-el kb. Jó akkor forgalom tempó, na itt volt a gond, lassan gyorsult fel, keservesen lassan, de még mindig biztonságosabb volt mint a 40. Amúgy a 76 az óra szerint volt, gps szerint sztem az olyan 60 lehetett.
-
DonElvis
aktív tag
Kedves Lauda barátom ! (Ha szólíthatlak így)
Gyakorlott velem vitatkozóként elkerűlte a figyelmedet az a tény, hogy jelen topic nem a robogósokról szól.
Őket szertem és és támogatom, mert különben nem lenne aki a pizzát hozza.
A legfőbb problémám továbbra is az, hogy a kerékpárosok mindenhol úgy érzik elsőbbségük van és annak ellenére hőbörögnek, hogy nem ismerik, vagy ha ismerik nem tartják be a KRESZt. Ezen okokból őket az autóúton közlekedésre alkalmatlannak, valamint potenciális veszélyforrásnak tekintem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Már párszor kifejtettem, hogy a bringások egy baromi nagy része teljesen figyelmen kívül hagyja a szabályokat és néhány...
- Fűnyíró topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest