Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
szerintem mellozd a szamitogepet meg az ilyen forumokat... erre raersz ha mar lesz vkid.
amugy pedig gyakorlas, gyakorlas... ugyanugy ra lehet jonni idovel h hogyan lehet a nokkel megkedveltetni magad, plusz ugye vannak alapdolgok amikre raerzel. szerintem ami fontos h ne idegenekkel probalj osszejonni mert ha sikerul sem igazan egy gyumolcsozo kiindulasi alap, nameg hat hogyismondjam, elsore probalj akkorat harapni amit le is tudsz nyelni. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amugy pedig gyakorlas, gyakorlas... ugyanugy ra lehet jonni idovel h hogyan lehet a nokkel megkedveltetni magad, plusz ugye vannak alapdolgok amikre raerzel. szerintem ami fontos h ne idegenekkel probalj osszejonni mert ha sikerul sem igazan egy gyumolcsozo kiindulasi alap, nameg hat hogyismondjam, elsore probalj akkorat harapni amit le is tudsz nyelni.