Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
"bar tudnam hogy mi ez az ujratelepites mania meg mindig"
Ha rendszergazda lennél, megtudnád. De még ilyen ez se kell, elég ha felrakod a friss win8-ra az egyetlen, _hivatalos_ win8-as X-Fi drivert. Addig volt bootolható a géped. És hány ilyen van / lesz még..."az ms meg mindenre gondolt csak szokas szerint rossz a kommunikacio es meg nem erheto el minden informacio"
Annyira, hogy az MS Magyarország se tudja még a választ. Felírták, majd megkérdezik a központot. -
Dr. Akula
félisten
Ahhoz képest hogy az XP-t meg a win7-et se nagyon hajlandóak lecserélni az emberek, elég nagy számnak tűnik. Legalábbis a Microsoftnak, pont azért találta ki ezt a Win10-es okosságot. Az oké hogy aki előtelepített windowst vesz, azzal újból meg tudják fizettetni, de a többiekkel nem látom hogyan lenne lehetséges.
A dobozos verzióra leszűkítést nem nagyon értem, nem kell új windowst venni minden egyes alkatrészcseréért, pláne hogy az nemcsak fejlesztés lehet, hanem simán be is szarhatott a régi, az meg érdekesen nézne ki ha egy hibás alaplap garis cseréje miatt kéne új windowst venni.
(#150) Glenda:
Az OEM-et is újra lehet húzni, kb. 3 havonta elnézik ha változik valami főkomponens a gépben. Ha meg nem, akkor akármikor.Egyébként még azt se tudják megmondani hogy az 1 év letelte után a win10-re frissített win7-8-akból mi lesz egy újratelepítés után, tehát nem meglepő hogy nem minden részletre gondoltak. Valószínűleg amerikában ez nem tétel, akkor is vesz újat az ember ha nem kéne, de nálunk nem ilyen a mentalitás. Itt még a FreeDOS-os gépekre is használt, de működő serialos win7-8akat fognak venni az emberek, és azt frissíteni 10-re. Ismerősök közt is ez volt az 1. gondolat ami felmerült (már akinek még nincs legális windowsa, mert azért ez nem kuriózum errefelé).
-
SaGaIn
senior tag
Az Ms által ellenőrzött storeos appok.. Nekem WP8.1 es phoneom van de kb ugyan annyira vigyázni kell milyen appot választok a Storeból mint ha nem lenne store... Rengeteg a csak adat leaker app. ugyanis az ellenőrzés automatikus. Nem konkrét vírusról beszélek bár ami szügségtelenül adatot gyűjt és küld egy 3. félnek már azt a kategórát súrolja még ha mondjuk közben meg is jelenítni az aktuális időjárárst vagy napi névnapokat stb stb....
miért van szüksége pl egy névnap appnak a helyzetemre de ezer ilyen van ez csak egy példa a sokközül.
Nem vagyok paranoiás mert már így is minden adata fenn van az embernek facebookon vagy akárhol máshol de azért ez a kötelező befolyásolhatatalan udate túlzás. -
SaGaIn
senior tag
Nem találkoztál még elég progival ami egy verziófrissítés után tartalmazott egy pár jó kis advert vagy reklámot... én már igen.. pl dopdf 7 vs 8
Ez olyan kb mint az automata váltó.
UI: Technikalig sok mindent meglehet oldani registry módosítással vagy egy jól irányzott programmal. lásd classic shell win 8.1 en. Baj itt az hoyg egyre több mindent vesznek ki teljesen az irányításunk alól. Semmi se telepítsen semmit a gépemre a külön engedélyem nélkül. Mer ez szerintem nagyobb biztonsági rés mint amit egy frissítés befoltoz.
-
SaGaIn
senior tag
Céges környezetben gondolom az enterprise editionre gondolsz vagy WSUS által upgradelt verziókra. Ahol meg a szerveren állítom mit akarok és mit nem.
Engem csak az zavar hogy nem állthatom be mint redszergazda a saját gépemen otthon hogy mit akarok frissíteni és mit nem.. és ez igaz az appokra is. Mert különben EULA -t szegek.( Persze ha warezolt rendszer van fenn akkor már úgyis mindegy. )
Gondolok pl. itt az ilyen idegesítő updatekre mint a GWX meg egyebek vagy bugosakra amit egy hét után visszavontak. Inkább később kapjak meg egy frissítést egy héttel mint beboruljon a rendszerem egy bugos frissítés miatt. csodálkozom hogy senki nem ért egyet velem de hát lehet én látom rosszul a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest