Keresés

Aktív témák

• nagynorbi

aktív tag

válasz Wendelke #3483 üzenetére

Igen, ismerem (mármint látásból) a My-T kazánt. Nézegettem már, meg gondolkodtam is rajta. Összehasonlítási alap a Stuka lesz, nem pedig egy Genesis típusú kazán. A Genesis típusú kazánok működési elve egy kicsit eltér ezektől (Stuka, My-T, Mark-T Infinity, Bulli A2, stb...).

Úgy vélem, hogy van itt némi fogalomzavar. A Genesis kazán, az egy "gyűjtő név", azaz a kazánok egy fajtája. Ezekben a kazánokban kizárólag fémszövetet használnak a folyadékszállításra. Nálunk NGP márkanév alatt fut a Genesis kazán (a gyártó miatt), így lesz belőle NGP Genesis.
    Van belőle 510 csatis, eGo csatis, meg a gyártó saját akutestével egybeépített fajta, amit még két felé lehet bontani (az egyik a marokfüstgép, a másik a lézerkard).
    Nos, én a marokfüstgépet használom (NGP 4.1), meg van egy eGo csatis NGP Genesis kazánom, amit a Megalodonnal nyüstölök.

Van még két Stukám a szoknyás verzióból, ezen kívül használok még Helixet, eGo-T "B" kazánt, 510 T2 kazánt drippelni (kiszedtem a tüskét belőle).

Üdv.:
    Norbi

[ Szerkesztve ]

Aktív témák