- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Aktív témák
-
nagynorbi
aktív tag
válasz
Wendelke #3483 üzenetére
Igen, ismerem (mármint látásból) a My-T kazánt. Nézegettem már, meg gondolkodtam is rajta. Összehasonlítási alap a Stuka lesz, nem pedig egy Genesis típusú kazán. A Genesis típusú kazánok működési elve egy kicsit eltér ezektől (Stuka, My-T, Mark-T Infinity, Bulli A2, stb...).
Úgy vélem, hogy van itt némi fogalomzavar. A Genesis kazán, az egy "gyűjtő név", azaz a kazánok egy fajtája. Ezekben a kazánokban kizárólag fémszövetet használnak a folyadékszállításra. Nálunk NGP márkanév alatt fut a Genesis kazán (a gyártó miatt), így lesz belőle NGP Genesis.
Van belőle 510 csatis, eGo csatis, meg a gyártó saját akutestével egybeépített fajta, amit még két felé lehet bontani (az egyik a marokfüstgép, a másik a lézerkard).
Nos, én a marokfüstgépet használom (NGP 4.1), meg van egy eGo csatis NGP Genesis kazánom, amit a Megalodonnal nyüstölök.Van még két Stukám a szoknyás verzióból, ezen kívül használok még Helixet, eGo-T "B" kazánt, 510 T2 kazánt drippelni (kiszedtem a tüskét belőle).
Üdv.:
Norbi
Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Konzol Screenshot
- BestBuy ruhás topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged