Új hozzászólás Aktív témák

• lionhearted

őstag

válasz #Chris #296 üzenetére

Winen dolgozom, mindig azon dolgoztam, mert az volt. Most épp nem is opciós, tekintve hogy VS-ban kell dolgozni...
    Házi szervernek nem venném meg semelyik wint se, hogy egy ITX-es kis lapot azzal gyilkoljam, jó oda a headless linux...
    Asztalimon alig csinálok valamit, vagy böngészek, vagy játszom (főleg DoTA2), egyik sem kér wint, így oda is tudtam ezt választani. De DualBootos, biztos ami biztos.
    Amíg volt netbookom, Linux ment rá, egymagos atom + W7Starter maga volt a kínzás.

Szóval hova választottam rosszul?

Persze, fordítsuk meg ONagyszakemberek választási algoritmusát. Én azt állítom, hogy akár a közigazgatásban, akár otthon elegendő az ODF (nem az LO, az ODF) tudása. Erre VBA makrókkal jöttök... én erre azt mondom, hogy akkor a feladatnak megfelelően válasszon OOXML és ODF között. Erre is azt kapom, hogy na nehogymár szegény user állítgasson, amikor az OOXML mindenkinek(!) jó, aki nem azt használ, az meg pislogjon, és jobban teszi, ha megveszi. Mert le akar írni 3 mondatot, pl a közig szerveknek...

Nap vicce.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés