- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winen dolgozom, mindig azon dolgoztam, mert az volt. Most épp nem is opciós, tekintve hogy VS-ban kell dolgozni...
Házi szervernek nem venném meg semelyik wint se, hogy egy ITX-es kis lapot azzal gyilkoljam, jó oda a headless linux...
Asztalimon alig csinálok valamit, vagy böngészek, vagy játszom (főleg DoTA2), egyik sem kér wint, így oda is tudtam ezt választani. De DualBootos, biztos ami biztos.
Amíg volt netbookom, Linux ment rá, egymagos atom + W7Starter maga volt a kínzás.Szóval hova választottam rosszul?
Persze, fordítsuk meg ONagyszakemberek választási algoritmusát. Én azt állítom, hogy akár a közigazgatásban, akár otthon elegendő az ODF (nem az LO, az ODF) tudása. Erre VBA makrókkal jöttök... én erre azt mondom, hogy akkor a feladatnak megfelelően válasszon OOXML és ODF között. Erre is azt kapom, hogy na nehogymár szegény user állítgasson, amikor az OOXML mindenkinek(!) jó, aki nem azt használ, az meg pislogjon, és jobban teszi, ha megveszi. Mert le akar írni 3 mondatot, pl a közig szerveknek...
Nap vicce.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest