- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivanka
csendes tag
Egy rvos akár 1-1.5Millát egy fogorvosról nem is beszélve,de az sem az átlag!
Abszolút elcsúszott a téma, de komolyan el vagy veszve a keresetekben, szerintem kb. tényleg kár erről vitázni, mert a melós is tud 300-320 órát dolgozni egy hónapban meg 184 órát is. És akkor lehet menőzni, hogy ki mennyit keres.
A 184 óra keresete szegeden, kezdő orvos ezen a linken elérhető:
http://www.rezidens.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=71rvosi-ehber-aki-nem-hiszi-gyzdjoen-meg-rola-a-sajat-szemevel&catid=4:megjelenesek&Itemid=18
Az évek alatti béremelkedés a közalkalmazotti bértábla szerint számítandó....
-
-
h-yle
addikt
Átlag kereset kb. 31-32 000 USD évente. Amiből lejön a biztosítás (4-5k) és a kb mindenkinek meglévő hitel (lakás, diák...), albérlet ami évente kb. ugyan ennyi tehát marad a végére évi 21k USD ami havi kb. 332k HUF. És akkor gyerekről még szó sincs, mert akkor le lehet vonni nyugodtan egy újabb 5-10k USD tételt évente.
Szóval míg az életszínvonal megkérdőjelezhetetlenül magasabb mint itthon, ott se fossák a pénzt, és ők sem engedhetnek meg maguknak bármit.
És ha már egy $2800 notebookról van szó akkor egy amerikai előbb fog venni $1800-ért egy fasza Macbook Pro-t, $200-ért egy iPhone-t, $800-ból meg 2 konzolt.
Innentől kezdve ennek pont semmi értelme, max Európában, ahol a PC kultusz erősebb. Persze jó vételnek sehol nem lehet nevezni...
-
kovy79
őstag
Ha gonosz lennék, azt mondanám, ne magadból indulj ki.
Nem vagyok, így inkább azt írom, hogy korrekt és hihetetlennek tűnhet számodra, de becsületes ember.
A mai "kőgazdag" Magyarországon van ilyen is...Entryy, mea culpa, nem olvasgatom mások adatlapját. Akkor mozdulj ki a monitor mögül és nézz szét!
Mod: persze azt nem tagadom, hogy sok felelőtlen ember van, de ne általánosítsunk! -
Lacika112
aktív tag
"Targoncás barátom 8órára 1450-1600 font között keres Angliában ,a másik haver szakács Londonban 1200-1300 és joval kevesebbet kapnak ,mint egy ango,l ugyan az a munkáért!"
nem kell kérdeznem mert megválaszoltad
NEM MAGYAR ÁTLAGOT NÉZEL"Akkor nem beszélve arról ,hogy az ország nagy része hivatalosan nincs,vagy létminimumra van bejelentve,ami az jelenti,hogy a srtatisztika nagyban hibázhat!"
örülök hogy már 36 éves vagy és jó a kereseted de nem ez az átlag
az áltag a minimálbér amit nem is mindíg fizet ki a drága vállalkozó mert hozzád hasonló a felfogása és azt hiszi ha neki jól megy a melósnak nem is számít ha nem csengeti ki azt a pár 100 ezret és mivel nincs bejelentve nem nagyon tud reklamálni mert nem pár százezret bukik hanem rászáll az APEH és még a házát is elviszik a vállalkozó meg rég megspórolta az apehravalótutsó offom vissza se nézek mert dührohamot hapok
-
kovy79
őstag
Persze, lehet, hogy nem erre gondoltál és én értettem félre, de nekem így jött le.
Mindegy, felesleges ezen vitázni. Közeli orvos ismerősöm 25 éve praktizál, főorvos és ezt a notit 3 havi fizujából nem tudná megvenni. Ennyi...
Mod #80-ra: persze, mondani bármit lehet. Én is Németországban élek, itt is lehetne átlagolni. Kelet Németországban (Pl Sachsen, Thüringen) kb fele a fizetés, mint pl Baden-Württemberg-ben, Bajorországban, ami ugye az átlagot erősen lehúzza, de te arról nem hallasz, mivel általában a magyarok a gazdagabb tartományokba mennek dolgozni. Tehát tévhittel ellentétben itt sem 2.500-3.000€ az átlagfizetés, szerintem jó, ha 1.500€ van (nem tudok konkrét adatokat). -
Devid_81
félisten
Az usában nem dobnak ennyit hozzád, 1500-2000$-okat keresnek átlagban.
M.o. meg ne a budapesti nagyvállalatoknál nézz körül, hogy egy-egy kis/középvezető mit keres.
Amit összeget írtál elosztod kettővel és pontosan megkapod a komplett déli-délkelet-keleti régió átlagfizetését.
Britteknél sem keresik halálra magukat az emberek, 800-1200font/hó. -
kovy79
őstag
-
And01
aktív tag
A hivatalos magyar átlagbér bruttó 200000-210000 ezer körül mozog, ez nettó adójóváírással is csak 125-128000!
A másik, külföldön hol keresnek átlagban ennyit?
Az angol minimálbér 1000font körül van, egy igen jó melósfizetés 2000 körül van!Ettől függetlenül Magyarországon is kereshet valaki 180000 nettót melósként, de 250-300 havi munkaórában!
-
Lacika112
aktív tag
"Ne a bkv bérekből indulj ki,és ne a kiskereskedő négerének a fizujábol,igen is 150-180 az ma az átlag itthon!"
nem akarok a zsebedbe turkálni de ha ennyit keresel jó neked
EZ MAGYARORSZÁGON ROHADTUL NEM ÁTLAGFIZU max akkor ha nem veszed bele a2kezi melósokat
vagy én nem tudom hol élsz lehet én vagyok rossz helyen az ismerősem kb ha 80 at keresnek átlagba nem hogy 180at
ne a politikusok heti bérét vedd szabadság alatt havi magyar átlagnak létszíves mert mérgembe elfeledtem mit akartam írni eredetileg -
A marketingszövegnek bedőlés tipikus esete. Ami tény: a géphez 60Wh-s aksi van, ami ráadásul nem is cserélhető. Innen kell elindulni, nem az "akár 2,5 óra játékkal" szövegből (bár, ha valami flash-es játékra gondoltak; vagy aknakereső/pasziánsz/... és társaira, akkor még bele is férhet
). Ja, és a hivatalos anyagban is 6 óra készenlétről beszélnek, így a 6-8 órás tipped helyett én egy 4-5 órással valószínűsíteném a 'hihető' netezős részt.
Egyébként amit itt -szerintem- meg kell fizetni, az a 'gamer' gépekhez képest alacsony tömeg, illetve a kis vastagság (pontosabban: vékonyság). Persze, egy viszonylag gyengébb belsővel (szintén a 'gamer' gépekhez mérten) mindkettő elérhető; de eddig nem nagyon volt olyan gyártó, aki ezt helyezte volna előtérbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest