Új hozzászólás Aktív témák
-
Gradilaci
tag
A vege?....itt a gepemen. Mindossze hat orat voltam otthon, alig tudtuk ezt az anyagot is, meg a tobb giganyi kepet "attuszkolni" az otthoni gepre, en meg mindig pont egy hettel vagyok elmaradva, akar csak most is. Ezert van olyan kurtan-furcsan vege. Majd ha hazamegyek, felkerul a tobbi is...Udv.
-
gradilacine
csendes tag
Hát reméljük összejön az északi túra.
Várjuk haza a sofőr urat, most Krisztián megy apjával egy túrára,és arrafelé szeretne a gyermekem eljutni.Hihetetlen egyébként sokszor kérdezem Lacit,hogy írt-e naplót.Amikor ott voltam,megálltunk ,kaja aztán filmezés,és K.O.
Volt, hogy egy filmet 3 napig néztünk meg, mert mindkettőnk bealudt rajta.A naplóírás is emiatt ment nehézkesen.Legalább lesz folytatása........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A nagy kaland elkezdődött. Na, nem annyira nagy, nem is annyira kaland, de egyfajta nászút feleségemmel..
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tippmix
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest