Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
MichaelSD
üzenetére
1: Miért? Ha kitiltasz valakit, aki trollkodik, akkor az egész acc-ja ki lenne tiltva. A lényege az lenne, hogy egy központi Google account több alias-szal (külön munka, külön család, külön közeli ismerősök, külön ismeretlenek, külön elmebetegek, akikkel kénytelen vagy tartani a kapcsolatot és akkor már külön egy megbízható regisztrálós cím és egy megbízhatatlan regisztrálós cím (meg még mellé elférne egy "ha nincs bugmenot regisztrálós cím")

2: Úgy értem, hogy most a mailcímed @ előtti része a neved, ha nincs Google Profilod. Ha van, akkor meg mindenféle hülye Buzz-ba önhatalmúlag berak, még ha a "No"-ra kattintasz akkor is.
Az e-mail eleve kellett a meghívás miatt, tehát az alias mindenképp előnyös lenne. De attól, hogy egy mailcím egy adott dologra van fenntartva még nem muszáj mindenkinek látnia, mert egyáltalán nem releváns információ a wave témáját illetően.
-
moonman
titán
válasz
MichaelSD
üzenetére
"Persze a lecserélést nem lehet erőltetni, de ezért írtam, hogy elterjedt régi technológiáknál ez mindig gond."
az a baj, hogy nem azt kell lecserélni, ami működik, hanem azt, ami elavult és már nem szolgálja ki az igényeket. ha majd nyűg lesz az email, le fog cserélődni magától is, de úgy nem lehet megváltoztatni egy amúgy jól működő rendet, hogy bedobok valami újat, hogy na most lecserélem az eddigit, mert szerintem ez jobb. ez igenis erőltetve volt (lett volna).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest