- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom2085
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Bluedio T2+ Wireless fülesem. Ezt szeretném egy asztali géppel összekötni, hogy a füles mikrofonját tudjam használni beszélgetésre.
Jól gondolom, hogy ehhez egy bluetooth receivert kellene beszereznem? pl.: [ezt az ugreent], bár ez csak bluetooth 4.0, a füles meg 4.1-es.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
tom2085
csendes tag
válasz tom2085 #79306 üzenetére
Na most találtam egy helyet az Alin, itt 37 dollár. Szerintetek eredetit küldenek?
https://www.aliexpress.com/item/2014-New-Cheapest-Portable-Proyector-Mini-LED-Digital-Video-Player-Projector-AV-VGA-HDMI/2036907440.html?spm=2114.13010208.99999999.264.0IkvgU -
tom2085
csendes tag
Jó ez az akció az AliExpressen! Direkt az akciók miatt vártam pár napot, hogy tudjak venni 3 EKEN H9 kamerát, erre minden boltban ahol 33-35 dollárra akciózták a standard csomagot, egyből elfogyottá tették. Csak a +töltő+aksi csomagtól elérhető a termék, ami már 46 dollár. Az meg már nem akciós ár.
Mindegy Banggoodon láttam 40 dollárért.
Ti láttok esetleg 40 dollár alatt? Vagy a 11500 Ft jó ár érte, és ne is keressek kevesebbért? -
tom2085
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Egyik ismerősöm szeretne a lányának venni egy SJ4000 kamerát. Ahogy néztem az eredeti SJCAM márkájú kamerák 20.000 Ft-tól kezdődnek. Ennyit nem szeretne kiadni érte, láttam ebayen már 5-6 ezer forintért hasonmásokat. Mennyire használhatók ezek?
SJ4000 Waterproof Sports DV Action HD 1080P Camera Camcorder Car DVR Hot 12MP GW
SJ4000 Mini Sport Camera 1.5" LCD 1080P FHD 12MP 140° Wide Angle 30M Waterproof 1.5h Battery Life
vagy esetleg ez, bár ez már 11500
WIFI wireless SJ4000 Waterproof Sports DV 1080P HD Video Action Camera CamcorderEzekről az olcsóbb verziókról mik a tapasztalatotok, véleményetek? Meg lehet ezeket venni vagy olcsó húsnak híg a leve?
-
tom2085
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy tabletet. Egész nap szemezgettem egy CHUWI Hi10 Pro 2 in 1 Ultrabook Tablet-el, most vitték le 181 dollárra az árát dokkolós billentyűzettel együtt. Mennyire számít ez akciós árnak Gearbest EU raktárról ? Lehet ezt még lentebb vinni, vagy ennyiért nagyon is jó ár érte? -
tom2085
csendes tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm szeretne egy táska szettet rendelni az ebay-ről. Ezt nézte ki magának. De szerintem ez 99% hogy kamu. 6 táska csak 2250 Ft. A hasonló termékek mind 10 000 Ft felettiek.
Szerintetek mennyire lehet ez valós?
-
tom2085
csendes tag
Sziasztok!
Valaki vett már Banggood-ról ilyen forrasztópákát? Mik a tapasztalatok vele? Mennyire minőségi darab? Hobbi szintű felhasználásra kellene, quadkopter, egér panel, kisebb dolgok forrasztására használnám.
Vagy esetleg jobban megérné egy FORRASZTÓ MUNKAÁLLOMÁSTvenni? Vasárnap 7000 Ft-ért lesz a lidl-ben. Esetleg valaki vett már ilyen lidl-öst?A tapasztalatokat előre is köszönöm.
-
tom2085
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan töltőt, ami tölti a 14500, 18650, AA és AAA akkukat. Illetve a nagyon régóta nem használt akkuimat tudja regenerálni/frissíteni is. Ha lehet 2 férőhelyes legyen. Kösz előre is. -
tom2085
csendes tag
Vezeték nélküli stereo headsetet szeretnék venni. Mi a különbség a QCY QY7 és a QCY QY8 között.
Illetve hol lehet most a legolcsóbban megvenni őket? Válaszokat előre is kösz. -
tom2085
csendes tag
Sziasztok?
Szeretnék venni egy fejlámpát. Ez mennyire éri meg, vagy van ennél jobb vétel ezen az áron?
-
tom2085
csendes tag
Valaki tudna ajánlani egy jó bluetooth headsetet? kösz.
Ezt [link] láttam most akcióban. Ez mennyire jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen légkondit a lakásba?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Nintendo Switch
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest