Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tindisco
csendes tag
Sziasztok!
Raspberry pi 2-höz keresek valami normálisabb távirányítót. Tudnátok ajánlani egyet?
Köszi szépen! -
tindisco
csendes tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani bevált, nagyobb teljesítményű bluetooth adaptert? Zenét szeretnék rajta "sugározni" a konyhába.
Köszi -
tindisco
csendes tag
Sziasztok.
Az alin rendeltem egy akkut, de még nem érkezett meg. Még 5 nap van hátra a 60 napból, szerintetek már most nyissak egy vitát,mert ha kicsúszok a 60 napból, akkor már erre nem lesz lehetőségem, ugyanakkor még megérkezhet a küldemény. A megadott küldemény regisztrációs szám valami török posta azonosító, és a track 17 oldal azt irja, hogy nincs találat.
Köszi előre is -
tindisco
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég érkezett és már 4 napja használom az itt ajánlott autós kihangosítót. [link]
Minden szép és jó, csak épp ha lecsatlakozol a bluetooth-tal, akkor 10 perc után a kütyünek készenléti állapotba kellene kerülnie a használati útmutató szerint, de ez erre nem hajlandó. Le is merült 1 nap alatt. Aki ilyen kihangosítót használ, van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Az angol nyelvű komment egyébként hangos és borzalmas...
-
tindisco
csendes tag
válasz Silent77 #47941 üzenetére
Egyetértek. Én nem használom az Alin a sima bankkártyával fizetek (no alipay), amit csak online fizetésre használok. A múltkor rendeltem egy akku-t, ami nem jött meg. Írtam az eladónak, aki sajnálkozott és nyittatott velem egy vitát. Még aznap refundolt és 5 (!) nap múlva már a számlámon is volt a pénz.
Szóval nekem jók a tapasztalataim, persze megnézem, hogy kitől vásárolok, és elolvasom az értékeléseket is.
[ Szerkesztve ]
-
tindisco
csendes tag
Sziasztok !
Szeretnék venni egy ilyen mobilt( XIAOMI RedMi Note 2 ). Több helyen olvastam,hogy európai postával küldi a GB, ennél a terméknél is így van? mert vámot stb. nem szeretnék fizetni. Vagy csak akkor van így, ha EU raktárból küldi?
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
tindisco
csendes tag
Sziasztok!
A kocsinkba néztem ki egy ilyen töltőt. Van valakinek tapasztalata, vagy olcsóbb alternatívája?
Köszi.
A múltkor téma volt az Ugreen kontra osztrák posta. Még mindig úgy küldik és itt van két héten belül. Most érkezett ez. Sebességet nem mértem,de az össze port kiválóan működik A kiváló minőségű anyagról nem is beszélve!
Ezt az AUKEY töltőt pedig a svéd posta szállította 12 napon belül. Minőségi termék ez is.
-
tindisco
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan fólia hegesztőt ,ami bevált? Ezt találtam az ebay-en, ez jó lehet?
Köszi!
-
tindisco
csendes tag
Sziasztok!
Dolce Gusto kávékapszula tartót keresek, legalább olyat, amibe 32 db kapszula belefér. Tudnátok ajánlani egy megbízható eladót?
Köszi
-
tindisco
csendes tag
Sziasztok!
Már 3 hónapja használom ezt a kulcsartót, és nagyon elégedett vagyok vele, csak ajánlani tudom. A rendeléskor a zipzáról tartottam nagyon, de nagyon masszív, erős anyagból van. Kb. 3 hét alatt érkezett meg anno.
#kulcstartó
-
tindisco
csendes tag
Ezt meg a gyereknek vettük, fogkefe és fogkrém tartó, tapadó korongos. Ez is ajánlott, bár sokat utazott, a rendelést követő 6. héten hozta a postás, tavaly október végi rendelés.
-
tindisco
csendes tag
válasz ben-ga #75919 üzenetére
Itt a Lidl-is autós tároló. Pont ilyet használok már vagy egy éve, nekem elég nagy, minden belefér.
szerk: beelőztek
[ Szerkesztve ]
-
tindisco
csendes tag
Sziasztok,rendelni szeretnék csoda szivacsot, melyik most az ajánlott?
Visszaolvastam, de nem találtam meg a linkjét...
köszi
-
tindisco
csendes tag
válasz andrisbandi #76071 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Az itthoniakat már próbáltam és rendeltem már ebajost is. A hazai valamivel jobb állagú volt, viszont az ebajos jobban levitte a koszt.
Valaki tett fel a múltkor az aliról egy olyasmit, ami kicsit bordázott volt, és joban bírta a gyűrődést, de most még azt sem találom...
[ Szerkesztve ]
-
tindisco
csendes tag
Igen, szerintem ez!
Köszi a linket, rendelem ))szerk: bár ez olcsóbb
[ Szerkesztve ]
-
tindisco
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen világító órát szeretnék venni a gyerekszobába. Van valakinek erről tapasztalata, tudtok-e olcsóbb linket, vagy kupont hozzá?
Köszi előre is
-
tindisco
csendes tag
Sziasztok,
azt szeretném megtudni, hogy a Vám eljárás során beküldendő nyomtatványon hogyan kell feltüntetni a termék árát, ha a GB-n pontokat váltottam be rá? Külön rovatba a termék és annak eredeti ára alá fel kell tüntetni mínusz jellel, hogy pl diszkont - 11$, vagy eleve vonjam le a termék árából ezt az összeget?Köszi szépen, ez az első vámkezelési nyilatkozatom...
-
tindisco
csendes tag
válasz pn4hvq #146149 üzenetére
Köszi, de a GB számlán a termék eredeti ára, majd a szállítási és biztosítási költség van először feltüntetve és utána írja a pont levonásnak megfelelő összeget. Ezt követi a Grandtotal, azaz az az összeg, amelyet ténylegesen kifizettem érte. A nyomtatványon meg külön van a szállítási költség.
[ Szerkesztve ]
-
tindisco
csendes tag
Sziasztok, az ebay-en vettem egy terméket, de vásárlás után az eladó írt, hogy tesztelte és nem működik rendesen, ezért törli a megrendelest. Ez 5 napja volt, de még nem érkezett meg a pénzem. Az ebay oldalon a vásárlásnál azt írja, hogy az eladó visszatériti az arat és hamarosan kapok erről mailt, de még ez sem jött meg. Szerintetek mikorra várható a visszatérítés? Köszi előre is.
-
tindisco
csendes tag
sziasztok, iPad 2018-hoz létezik Bluetooth GSM adapter? Ha igen, tudnátok alis vagy eBay linket adni? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Honor Magic7 Lite lesz az X9c-ből
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Tippmix
- Energiaital topic
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest