Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spidersoft

senior tag

válasz Outlander #5823 üzenetére

Valóban nem tudok, pölö a fent írt RB napszemüveget se ismerem... igazából egyetlen napszemüveg márkát se ismerek. Egyetlenegy napszemüvegem volt eddigi életem során, egy kék műanyagkeretes, saccra 3-4 éves lehettem, amikor hordtam. Még megvan, de már nem jó rám... ennyivel ennyi :) Ruhákból a nájki-adidasz-puma-budmil vonalról *hallottam*, de nincs olyanom se. Ja, meg a fruit of the loomot ismerem, mert rengeteget mondták a szerencsekerékben :D Valahogy nem hoznak tűzbe a márkák... hozza azt, amit az árától el lehet várni, oszt jóvan. Ha veszek egy valamit a netről, ami valaki szerint márkás, akkor az a valaki beszélje meg az eladóval a dolgot, engem meg hagyjanak békén. Hivatalos helyről vettem, nem csomagtartóból árusító romántól -- legalábbis az ebay nekem elég hivatalosnak tűnik, legalább annyira hivatalosnak, mint a főutcai butik. Arra mi a garancia, hogy ott nem hamis cuccot árulnak, és vásárlás után közvetlen nem tapoggya a képem a sárba négy kommandós? Semmi. Ezzel az erővel a rendőr az utcán is leverhetné rólam az RB napszemüveget, ha épp nem hordom magamnál a szériaszámával ellátott gyártói bizonylatot... szerintem ez ebben a formában egy elég hülye törvény. Oké, bebuktam, küldjenek egy levelet, hogy a termék akár veszélyes is lehet, csak saját felelősségemre használhatom és tudjak róla, hogy nem azt vettem, ami rá van írva (egyoldalas sablonszöveg, 5Ft kinyomtatni, beleteszik a csomagba oszt jóvan -- gyanítom, hogy olcsóbb a tárolásnál-bezúzásnál), a többit meg beszéljék meg az eladóval, elvégre nem én voltam rosszhiszemű.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés