Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
Sokan üresek, csak nem vallják be, mert talán nem is ismerték föl... Te viszont beismerted és be is merted vallani.
Nem könnyű elviselni mások figyelmetlenségét (önzését), de túl kell lépni rajta. Ki kell védeni úgy, hogy nem is számít az ember másra...Sőt, az üresség és magány ellen a legjobb gyógyszer az, ha tudatosan tele ajándékozzuk magunkat másokat boldogítva --pláne karácsonykor-- megtanulunk semmit sem elvárni (kapni), hanem csak adni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Manapság nem nehéz magunknál elesetettebbeket találni.
Kevés kis energiával megláthatjuk és be is tölthetjük a szükséget...(Pl én is megritkítottam a ruhatáramat...a kevésbé használt, de még nagyon szép (!) és kifogástalan állapotban levő ruháim közül nem kevéstől váltam meg idén adakozás ürügyén) Nagyon nagy öröm adni.
Felemelő és szívet melengető érzés.És ez csak egy volt a milliónyi 5let közül, amikkel megajándékozhatjuk és felvidíthatjuk magunkat is ...mások örömét látva.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kevés kis energiával megláthatjuk és be is tölthetjük a szükséget...(Pl én is megritkítottam a ruhatáramat...a kevésbé használt, de még nagyon szép (!) és kifogástalan állapotban levő ruháim közül nem kevéstől váltam meg idén adakozás ürügyén) Nagyon nagy öröm adni.
Felemelő és szívet melengető érzés.