Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• barnam_

nagyúr

válasz Joachim21 #95 üzenetére

Ami a táblázatot illeti, innen másoltam az adatokat. Valóban, elvileg a Wolfdale3M kisebbnek kellene lennie, pontos infó hiányában egyelőre marad ez. Everest nem ír nálam semmit a magméretről.

A második bekezdésben lévő infók is benne vannak a cikkben, még ha egy kicsit szétszórtan is. Majd ha lesz időm kicsit kipofozom a tesztet.

egyszer megnézhetted volna, hogy mi történik ha egy időben több alkalmazást futtatsz, vmi autós program alatt zenét hallgatsz, megy a letöltés, vagy ilyesmit, azt is érdekes lenne látni, hogy erre hogy reagál egy kettő, és négymagos egység!

Jogos, de pontos és hiteles információt akkor lehetne adni, ha lenne olyan benchmark, ami a multitask sebességét méri. Ennek hiányában csak a tapasztalataimra hagyatkozhatok:
    Még a két magossal próbáltam ezt: FF sok ablakkal, kiegészítővel + nod32 + msn + winamp + total commander + everest + crysis; eddig tökéletesen ment, de amikor elakartam mellé indítani a TDU-t, már beakadt a zene, + a játék is akadt. Ugyanez négy magossal zökkenőmentesen megy. Azért tegyük hozzá ehhez ram is kell, 2GB rammal négy magos procival se menne ennyi minden egyszerre.

(#96) dwelablack: amennyire lehetőségeim engedik... ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés