- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Joachim21
üzenetére
Ami a táblázatot illeti, innen másoltam az adatokat. Valóban, elvileg a Wolfdale3M kisebbnek kellene lennie, pontos infó hiányában egyelőre marad ez. Everest nem ír nálam semmit a magméretről.
A második bekezdésben lévő infók is benne vannak a cikkben, még ha egy kicsit szétszórtan is. Majd ha lesz időm kicsit kipofozom a tesztet.
egyszer megnézhetted volna, hogy mi történik ha egy időben több alkalmazást futtatsz, vmi autós program alatt zenét hallgatsz, megy a letöltés, vagy ilyesmit, azt is érdekes lenne látni, hogy erre hogy reagál egy kettő, és négymagos egység!
Jogos, de pontos és hiteles információt akkor lehetne adni, ha lenne olyan benchmark, ami a multitask sebességét méri. Ennek hiányában csak a tapasztalataimra hagyatkozhatok:
Még a két magossal próbáltam ezt: FF sok ablakkal, kiegészítővel + nod32 + msn + winamp + total commander + everest + crysis; eddig tökéletesen ment, de amikor elakartam mellé indítani a TDU-t, már beakadt a zene, + a játék is akadt. Ugyanez négy magossal zökkenőmentesen megy. Azért tegyük hozzá ehhez ram is kell, 2GB rammal négy magos procival se menne ennyi minden egyszerre.(#96) dwelablack: amennyire lehetőségeim engedik...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest