Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldChore
tag
Pár éve valaki megcsinálta a GEFS szimulátort, ami a Google Earth API-t használta. Na az volt élethű grafika, hiszem az volt a valóság. Rengeteget repültem vele és bejártam egész USA-t Ráadásul közben minden érdekeset meg lehetett nézni a földön, amit érdekesnek találtam. Nyilván a szimulátorélmény nem volt jó, mert véges erőforrásai voltak aki csinálta ráadásul ingyenes.
Hatalmas ötlet csak hát nem érdekelt senkit, hogy így csinálja profira. 50-100 online gép volt csak.
Aztán a Google elvette az Earth API-t az internettő, és így rendgeteg program bedől, ez is.
Most is működik, de más térképadattal és az már egy vacak.
Offline módban ki a fene fogja megrajzolni az egész földgolyó minden épületét? És akkor sem lesz olyan, mint a valóság.
Rengeteget játszottam az MS Flight szimulátorokkal. Sőt mikor felkerült a Stemre, meg is vettem, mert azt hittem majd játszani fogok végre online. De annyira vacak volt a grafikája GEFS után, hogy inkább hagytam a fenébe az egészet.
Itt van a mostani verzió, ha valakit érdekel. Most látom, már lehet fizetni, hogy ne a butított terraint kapjuk. -
schawo
titán
14 év, 14 kurva év

Valószínűleg kidobták a Bruce Artwick motort, és nulláról újraírták, mivel a professzionális változatot ugye eladták a Lockheednek, a játékra szánt változatot meg a Dovetailnek (akik csúnyán befürödtek vele), tehát muszáj újat írni.
-
Jó, hogy megnéztem, gyönyörű is, hangulatos is!
-
boeing
őstag
Uhhh ez nagyon szép és élethü,és ha tényleg ilyen lesz akkor nem kell sok GB kiegészitövel meg spékelni a játékott hogy szép legyen.Én szurkolok hogy ilyen legyen és hogy jó legyen optimalizálva.Természetesen város nagyon,és mi hamarab Pc re is.
-
GodGamer5
addikt
Besz@rtam!!!
Elképesztően jónak tűnik. -
Cifu
félisten
A grafika zseniális. Nem mondom, hogy tűkön ülve, de ezt is várom.
-
XuChi
addikt
Ez volt a legnagyobb meglepetés számomra. Nagyon várom

-
L3zl13
nagyúr
Nem játszok szimulátorokkal, de gondolom páran magukhoz nyúltak örömükben.
-
Bődületesen jól néz ki. Szerintem sokak várják. Én nem tartozom azok közé, akik tolják, de minden elismerésem az övék.
-
rdt89
addikt
A látvány félelmetesen jó volt. Nagyon szép majdnem letéptem a hajam.

Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Logitech z5500 5.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest