- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: 2025 dude
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- N€T0X|N: SSD cserék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
artifexor
csendes tag
válasz
Jetteroh #1550 üzenetére
Köszi. Én szoftveres vagyok, ehhez a részéhez nem értek. :-) Hogyan kell ezt csinálni? Ez még a Digi által itt hagyott, általuk szerelt kábel, ha az segít valamit. És ez a földhurok egy idő után alakul ki? Mert simán működik, egyszer csak furcsán viselkedik, semmihez sem nyúlok mindeközben. Nem találtam mintát, hogy mondjuk minden hat órában csinálja, hanem egyszer csak a tévén látom, hogy valami bibi van. Ismét csinálta, egyszerűen a televízió képe elkezd szétesni, ahogy előbb. Illetve egy systemctl restart tvheadend megoldja, tehát ha újra inicializálja a kártyát megoldódik, úgy tűnik. Az init van hatással erre a kialakuló(?) földhurokra?
Előző újraindítás után a 48 csatorna helyett 106 csatornát ismert fel, de még így is vannak hiányzó csatornák. Ezt sem értem, miért nem talál meg mindent az első scan alatt.
Most csak osztok egy 300 forintos cuccal, szerintem nincs benne egyirányúsító, tehát a kártyám akár vissza tud dumálni a tévé felé a kábelen, lehet ezt látom, így esetleg jelerősítőn és egyirányúsítón is gondolkodom. Arra esetleg van valami ötlet, akár elfogadható áron?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Okos Otthon / Smart Home
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest