Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
SüdiLaller
aktív tag
Szia! Hasznos minden ilyen jellegű írás, ezért ebből sosem elég. Ha már szóba hoztad a facebook-ot, és a számlaszámot, telefonszámot, akkor a svindlerek listája facebook oldal sokat segíthet mindenkinek, még a baj bekövetkezte előtt, és után is. Egy PH-s társam, aki személyesen is barátom, le lett húzva és ő általa ismerem ezt az oldalt. Minden esetben feljelentést kell tenni, és érdemes keresni károsult embertársakat is, mert ha több is összejön, akkor az üzletszerűség miatt komolyabban veszi a rendőrség is a tagot.
-
Romanow
csendes tag
Sziasztok!
Nekem sajnos volt egy hasonló történetem ... Előreutaltam (naívan
) és nem kaptam érte semmit. Szerencsémre viszont a google,facebook a barátaim voltak
, és mivel nem csak engem károsított meg hanem több embert is így megtaláltuk az illetőt. Ez az express.hu-n volt!!
Ha valakinek lenne hasonló panasza,szivesen elmondom történetem rögös útját!
Üdv.
Romanow -
utánvétel
aktív tag
A lehúzások variációja sajnos szinte végtelen.
Sajnos anno én is megszívtam, azóta sokkal-sokkal óvatosabb vagyok. -
-
kmisi99
addikt
Az is fontos szerinte, hogy ne csak azt nézze az ember, hogy jé van 10 piros pontja akkor ez megbízható. Mert mi van ha eladott 10x telefon fóliát vagy valamilyen pár szát ft os tételt aztán az nem egy nagy érték. Vagy akár vett 10x valamit és az eladó adott neki is pozitívat. Bár ettől függetlenül a világ leg korrektebb embere is lehet de az is ad valami támpontot hogy bevállalja e az ember vagy sem.
-
h3lios
addikt
Én ugyan nem Aprón üzleteltem, nem is technikai dolgokat, azonban nekem is van sok tapasztalatom az internetes vásárlással kapcsolatban.
A legfontosabb, hogy az adott emberke hány elégedett ügyféllel rendelkezik és, hogy ezek az ügyfelek milyen értékű terméket vásároltak.
Mert teszem azt, valaki elad 40 db 1000 ft-os fülest és senki sem reklamál, az nem ér fel azzal, ha valaki elad 5 100+ ezer forintos telefont és mindenki elégedett az illetővel. Egyszóval arra tudok buzdítani mindenkit, hogy járjon utána az ilyen dolgoknak.
És a legfontosabb: Mindig legyünk gyanakvóak !
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nos, elég sűrűn adok-veszek itt Hardveraprón, és hát szokásommá vált, hogy naponta elolvasom egy bizonyos topic...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest