Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SüdiLaller
aktív tag
Szia! Hasznos minden ilyen jellegű írás, ezért ebből sosem elég. Ha már szóba hoztad a facebook-ot, és a számlaszámot, telefonszámot, akkor a svindlerek listája facebook oldal sokat segíthet mindenkinek, még a baj bekövetkezte előtt, és után is. Egy PH-s társam, aki személyesen is barátom, le lett húzva és ő általa ismerem ezt az oldalt. Minden esetben feljelentést kell tenni, és érdemes keresni károsult embertársakat is, mert ha több is összejön, akkor az üzletszerűség miatt komolyabban veszi a rendőrség is a tagot.
-
Romanow
csendes tag
Sziasztok!
Nekem sajnos volt egy hasonló történetem ... Előreutaltam (naívan
) és nem kaptam érte semmit. Szerencsémre viszont a google,facebook a barátaim voltak
, és mivel nem csak engem károsított meg hanem több embert is így megtaláltuk az illetőt. Ez az express.hu-n volt!!
Ha valakinek lenne hasonló panasza,szivesen elmondom történetem rögös útját!
Üdv.
Romanow -
utánvétel
aktív tag
A lehúzások variációja sajnos szinte végtelen.
Sajnos anno én is megszívtam, azóta sokkal-sokkal óvatosabb vagyok. -
-
kmisi99
addikt
Az is fontos szerinte, hogy ne csak azt nézze az ember, hogy jé van 10 piros pontja akkor ez megbízható. Mert mi van ha eladott 10x telefon fóliát vagy valamilyen pár szát ft os tételt aztán az nem egy nagy érték. Vagy akár vett 10x valamit és az eladó adott neki is pozitívat. Bár ettől függetlenül a világ leg korrektebb embere is lehet de az is ad valami támpontot hogy bevállalja e az ember vagy sem.
-
h3lios
addikt
Én ugyan nem Aprón üzleteltem, nem is technikai dolgokat, azonban nekem is van sok tapasztalatom az internetes vásárlással kapcsolatban.
A legfontosabb, hogy az adott emberke hány elégedett ügyféllel rendelkezik és, hogy ezek az ügyfelek milyen értékű terméket vásároltak.
Mert teszem azt, valaki elad 40 db 1000 ft-os fülest és senki sem reklamál, az nem ér fel azzal, ha valaki elad 5 100+ ezer forintos telefont és mindenki elégedett az illetővel. Egyszóval arra tudok buzdítani mindenkit, hogy járjon utána az ilyen dolgoknak.
És a legfontosabb: Mindig legyünk gyanakvóak !
Új hozzászólás Aktív témák
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest