- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Legközelebb feljelentést tesz Leslie Mandoki ellen, mondván a mi nagy magyar Mándoki Lászlónk nevét lopja.
Nézd a jó oldalát, aktív a user.
-
Stauffenberg
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
-
dezz
nagyúr
Egyébként még az is lehet, hogy ez egy médiahack...

Valóban világgá kürtölték, hogy összeházasodnak... -
Menetíró
csendes tag
-
rachmaninoff
aktív tag
Még mindig jobb, mint ha letüdőzné...
-
sideburns
aktív tag
Sőt le is nyelhette volna és akkor nincs esküvő...
A címmel én most sem vagyok elégedett, a kvadrokopterre sokkal több találatot ad a magyar google mint a kvadkopterre. Lehet azért mert ez a neve? (Igen, angolul meg quadcopter.)
-
llaszlo
veterán
-
Márton
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
dezz
nagyúr
Azért nem ajánlom, hogy hirtelen belenyúlj a szobai ventillátorba, simán eltörheti 1-2 ujjadat. (Az egy dolog, hogy kellő ügyességgel szabad kézzel is meg lehet állítani.)
Egy kis rotor pedig, ha más nem, a szemet képes lehet súlyosan megsérteni.
Egyébként a videó végén mintha egy fekvő ember lábszára látszana.
-
Reggie0
titán
-
Márton
nagyúr
-
Mici80
tag
-
Mici80
tag
-
Márton
nagyúr
Picit vegyél vissza. Erre reagáltam:
"ilyen rotoros kis sz*r amúgy se tudna halálos sérülést okozni"Elég ha épp az ütőerét éri el mondjuk egy karbon légcsavar, ami elég elterjedt,
sokan használják. Ezek nem játékok, 200W-os motor pörget egy 20 centis légcsavart, nem 5 rpm-es fordulaton, hanem 5-10.000!.. És ebből van 3-4-6-8 db...
Elég ha egy rossz helyen éri az embert, és nincs orvosi segítség a közelben.Miért kell hogy megtörténjen ilyen eset, nem megelőzni kellene?

-
törölt tag
-
Márton
nagyúr
-
Mici80
tag
-
BiP
nagyúr
Szerintem ezt az illúziót hagyjuk továbbra is a bulvárra, a ph meg maradjon tárgyilagosabb (nem szárazabb, csak ne térjen el a tényektől), még ha egy könnyedebb témáról is van szó.
Aki át akarja veretni magát, az olvasson velvetet, blikket, borsot stb, ha erre vágyik,
itt a ph-n viszont szerintem nem erre vágynak az olvasók ill. a ph-nak sincs szüksége ezekre a becsapós eszközökre, olvassuk enélkül is a lapot. -
törölt tag
A Kaméleon című magyar film záró mondatait tudom idézni:
"Az emberek mindig azt hiszik el, amire vágynak. Boldogan hagyják átverni magukat, hogy megkapják, amit akarnak, az illúziót, hogy lehetnek valakik, hogy nincsenek egyedül, hogy van kiút ebből a pöcegödörből. És az illúzió drága mulatság, de még így is megéri."
-
BiP
nagyúr
Szerintem meg a cím, alcím fontos eleme egy cikknek, hírnek. Jó esetben a cikk eszenciáját adja vissza pár szóban. Vagy legalább érdemben utal arra, miről szól.
És mivel a főoldalon csak a cím az, amit elsőre a cikkről tudunk (és ez alapján dönt az ember az elolvasásáról), az olvasó nem szereti, ha manipulálják a címen keresztül. Amikor bulvár eszközöket alkalmaznak egy nem bulvár oldalon.
De persze ez a felháborodás egyben önkritika önmagunk gyarlóságára, hiszen mégis rákattintunk a szenzációt ígérő bulváros címre, és csalódunk, hogy mégsincs vér/botrány. Viszont ez a csalódás szólaltatja meg az olvasót. Hiszen egy normális cím esetén is érdekelne minket a vér/botrány nélküli tartalom, csak akkor a szerző megkímélné az olvasót egy ingyen csalódástól, amiért feleslegesen spannolta fel magát, és nem érezné magát átverve sem. -
törölt tag
-
BiP
nagyúr
A többséget nem a cikk léte/tartalma, (mert néha kell kis könnyed téma, ami csak szegről-végről, de mégiscsak kapcsolódik a ph-hoz), hanem az erősen bulváros címadás zavarta.
Így sajnos egy tetszik/nem tetszik esetén is bajban lennénk, hiszen a cikk végüéis tetszik, de a cím meg nem.
Régen amúgy volt valami facebook integráció valami gomb formájában, de az kihalt. (talán valami biztonsági kockázat miatt) -
törölt tag
A vélemények effektív statisztikával kideríthetőek. Mindegyik cikkhez integrálni kell egy Tetszik kontra Nem tetszik gombot ami publikus számlálóval van megáldva. Azzal már nehezen száll vitába bármelyik fél.
Legalábbis szerintem...
Bár tartom azt is, hogy akit zavart a cikk majd képes volt negatív fikázást írni annak túl sok felesleges energiája van.
-
I.T.E.M
senior tag
-
Garold
senior tag
-
Parci
HÁZIGAZDA
"de én így érzem a dolgot és ahogy elnézem egyre többen érzik úgy hogy gyengül a tartalom minősége már egy ideje."
maradjunk annyiban, hogy te még mindig egy ember vagy, nem pedig "az olvasók", akik "úgy érzik egyre többen". oliverda egy az egyben átvette fless tesztmetodikáját, amit azóta is fejleszt, a lektor pedig ugyanaz, mint fless idejében, de ja, biztos esik a színvonal, ez már a vég. elefant tv tesztjei helyett meg semmi sem volt régen. rudi sem lett hülyébb (na jó, de, öregszünk
).mindegy, a ph-nak már nyilván annyi.
-
Sotho
őstag
-
llaszlo
veterán
Erre a bizbaszra van ez a védőkeret. Miért nem tette rá eleve? Logikus lenne. Akkor még ennyi sérülés sem lett volna.
-
dezz
nagyúr
-
tntmax
aktív tag
Nem a poénos cikkek miatt ábrándultam ki a PH-ból, hanem úgy általánosságban a cikkek minősége miatt, tartalmi és nyelvtani szempontból egyaránt.
Régen sokkal profibb volt a tartalom. Pl. anno fLeSs valamennyi cikkét imádtam olvasni mert érdekes volt, objektív, hemzsegő helyesírási hibáktól és hatásvadász elemektől mentes.
A mostani brigádból hirtelen csak Abu jut eszembe, akinek a cikkeit olvasni szoktam.Sajnos nem igen tudok magyar PH alternatíváról, így maradtak a külföldi nagy siteok.
Sajnálom ha a kijelentéseimmel megbántottam egyik-másik cikkírót, de én így érzem a dolgot és ahogy elnézem egyre többen érzik úgy hogy gyengül a tartalom minősége már egy ideje. -
törölt tag
Főcím: Egy Pécsi fiatalember fején átment egy Audi A8, de a fiatalember túlélte.
Link megnyitása után: Egy Pécsi fiú lábfején átment...Ezt valóban eljátssza sok oldal így. De aztán idővel nem is olvassák majd sokan az adott oldalt...

-
dezz
nagyúr
-
tntmax
aktív tag
-
Puma K
nagyúr
Így már mindjárt jobb a cím...

-
Alchemist
addikt
-
zone
őstag
-
Apika
addikt
-
Alchemist
addikt
Látom, hogy a bulvárt mélyen megvető közönség elérte a cím abszolút tárgyszerűre való megváltoztatását.

-
Reggie0
titán
Helyes, mert nem tamadas volt, hanem baleset.
Nem csak egy cegre alapozok:
DIY Drones
Drone It Yourself
Service-Drone
Black Armored Drone
Build your own drone (es drone alatt mindenfele kvadro/hexa/stb. koptereket arul)
Dronestore
jDrones
Canada Drones
SGDrone
Steadydrone
MicrodronesMeg gyujthetnem, de belathato, hogy az RC modellezesben a dron teljesen elfogadott es hetkoznapi megnevezes. Az, hogy te nem vagy tisztaban a dron valodi definiciojaval nagyon sajnalatos, de miattad nem fogjak a szakmabeliek megvaltoztatni. Mint ahogy az UFO se az urlenyt jelenti, akarmennyire szeretned azt is.
-
Reggie0
titán
-
szab.tam
nagyúr
-
zone
őstag
-
BiP
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Stauffenberg
nagyúr
Tegyük hozzá, hogy aki olvas filmezéssel és légi fotózással kapcsolatos angol nyelvű szaklapokat, portálokat, az rendszeresen találkozik a "drone" kifejezéssel. A szakmában is így említik nagyon sokan (esetleg még UAV, aminek megint csak olyan "katonás" csengése van). Függetlenül attól, hogy helyes vagy nem helyes drónnak hívni, valahogy így alakult és így hívja a zsargon.
-
danikollar
őstag
Nekem semmi bajon nem volt a címmel. Nem is értem, hogy miért lett ekkora ügy belőle.
-
szab.tam
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
törölt tag
Örülök neki, hogy átírtátok a címet!
-
szab.tam
nagyúr

volt már rá példa a ph-n, hogy közkívánatra, utólag átneveztek egy címet?
-
BiP
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
-
Reggie0
titán
Teljesen mindegy, a lenyeg, hogy mi a definicioja. Ha bele esik, akkor az. Ezen mit nem lehet megerteni?
A koznyelvben az UFO alatt idegen, a vilagurbol erkezett urlenyeket ertenek, de valojaban az azonositatlan repulo objektumot jelenti. Most akkor a sok buta embernek engedve meg kene valtoztatni a helyes jelentest es korlatozni a helyes hasznalatot? Ne mar...
Erdekes modon van aki tudja helyesen hasznalni: [link]
Ha ennyire zavar, akkor talaljal ki uj olyan megnevezest, amely csak a katonai robotnelkuli repulot fedi le, es vegyel ra mindenkit, hogy azt hasznalja.
A peldad, pedig nagyon santit, ugyanis pont forditottja van, mert a drone-t a valodi jelentesevel szemben szukebben akarod ertelmezni, mig a peldadban a szemelyautot tagabban akarod.
-
Rickazoid
addikt
Ja, ne hívd drone-nak, inkább kicsi, pilóta nélküli repülőgépnek. Ja várj, az az UAV, ami ugyanúgy egyet jelent sokak fejében a katonai robotrepülőkkel.
Elképesztő, amikor tízszer annyi energiát fektetnek abba, hogy valami átnevezését propagálják, mint amennyi ahhoz kellene, hogy felvilágosítsák a népet, hogy egy gyűjtőnév nem az ördög.
A hím hangyákat és -méheket is át akarják keresztelni? Azok is pilóta nélküli repülőgépek... -
drkbl
őstag
Shopping for a robot army: A day at the don’t-call-it-a-drone show
-
I.T.E.M
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
I.T.E.M
senior tag
Szerintem már nincs messze ez sem. Sajnos..

-
I.T.E.M
senior tag
-
I.T.E.M
senior tag
Abban egyetértünk,hogy a robotrepülő szó a jobb választás lett volna a cikk címében.
Én amióta ezeket a szerkezeteket jobban megismertem és használom,azóta drone-nak nevezem,de a kvadkopter szó is megfelelő rá. Igazából mindegy mert az átlagember a kvadkopter kifejezés hallatán sem fog egyből egy ilyen szerkezetre gondolni. A kopter szórész még ismerős lehet neki,ami miatt egy repülő tárgyra fog asszociálni. Peace.. 
-
I.T.E.M
senior tag
Biztos többen találkoztatok már ezzel a videóval: TED - Drones, how they work ? The basics explained.
Nagyon érdekes és látványos videó..

-
Rickazoid
addikt
-
I.T.E.M
senior tag
"Ha valaki dront említ mindenkinek a katonai robotrepülő ugrik be, és nem az otthoni játékcélra szánt quadrokopterek,..."
Mivel gyakorlatilag a köznyelvben a harcászati megfelelője terjedt el (nem nagyon voltak kereskedelmi pláne széles körben elérhető ilyen szerkezetek) ezért gondol az ember a katonai repülőre nem a négy vagy többrotoros kopterre. Ez egyébként egyre jobban kezd megváltozni,mivel elég jól terjed és egyre többen használják ezekre is a drone kifejezést. Nem kellene ezen kiakadni vagy elfogadod vagy nem de ettől ez még létezik.
Egy jó oldal példának: diydrones.com Egyébként az sem rossz,ha azt mondom rá,hogy UAV. Mert ez is megfelelő szó rá. Ez is csak értelmezés kérdése. --> Pilóta nélküli repülőgép
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
I.T.E.M
senior tag
-
Akula
őstag
óriási hír
-
kromatika
veterán
-
Reggie0
titán
-
I.T.E.M
senior tag
Én ezt tudom,csak a robotrepülő kifejezést szerettem volna letisztázni.

A DJI Phantom mind a kettőt tudja.
Phantom has an integrated flight dynamics system, the Naza-M + GPS multi-rotor autopilot system, as well as the dedicated remote controller and receiver. Flight parameters and functions have been setup before delivery, so you can fly your Phantom the moment you receive it. The proven stability of the Naza-M autopilot system allows you to easily achieve great flight performance.
-
Reggie0
titán
A taviranyitott pilota nelkuli repulogep is drone, nem csak a robotpilotaval biro:
-
I.T.E.M
senior tag
A kamerától és a kameraoperátortól függ. Nem kötelező közel repülni a fotózandó tárgyhoz vagy személyhez. Nem egy ilyen megoldás (videó) van a neten keress rá. Természetesen nem kompakt vagy sportkamerával lehet elérni a megfelelő hatást és minőséget.
-
Reggie0
titán
Hat ja, de en se... Remelem azert nem bantottam meg, csak ha mar az ember kozvetve fizet, akkor ne farasszak ilyen bulvarral. Ha rendes cimmel rakja ki, akkor is megnezem mit irt, de legalabb nem "csalodok", hogy nem azt olvasom amit vartam.
(Kozvetve fizetes alatt azt ertem, hogy hetente egyszer vegigkattitom nekik a reklamokat. )
-
Márton
nagyúr
-
I.T.E.M
senior tag
Drone: Pilóta nélküli robotrepülő. Mivel egyes modellek,pl a DJI Phantom is ami a videón szerepel képes magától azaz önműködően robotpilóta segítségével is repülni.
Automatikus lebegés,magasságtartás GPS és egyéb szenzorok segítségével, illetve kommunikációs hiba vagy alacsony akkumulátor szint esetén képes magától tehát emberi beavatkozás nélkül visszarepülni és biztonságosan leszállni.
-
I.T.E.M
senior tag
-
kromatika
veterán
remélem tanult az esetből,és nem jut eszébe ekkora baromság mégegyszer.mákja volt

-
I.T.E.M
senior tag
Mi ez a bulvár cím ???
Javítsátok ki,mert ez így elég blikkes és indexes formát ad az oldalnak.. 
Magam is használok ilyen drone-t és az az egyik fő szabály,hogy emberek közelében nem repülünk vele. A fel és leszállások is a megfelelő távolságban történnek! Ezek nem játékszerek ideje lenne már megérteni.
Amúgy az ilyen felvétlek elkészíthetőek egy megfelelő kamerával ami képes a jó minőségű zoomra és persze a megfelelő kameratartó is szükséges már ehhez ami megakadályozza,hogy a felvétel ide oda mozogjon,billegjen mikor a drone korrigálja a ráható tényezőket.
Itt a fotós nagyot hibázott,és felelőtlen volt. Remélhetőleg tanult a hibájából és több ilyen közeli felvételt nem készít.
-
TeeBee73
veterán
-
szab.tam
nagyúr
"Egyébként, nem hadi fejlesztés"
amiről én beszélek, azt hende csaba kommentálta, és a háttérben katonák reptették, irányították.
attól, hogy nem bír el fegyvert, még hadi célú felhasználásra is való.
(viszonylag nagy hatótáv, felderítés, védett kommunikáció és irányítás.)
és természetesen nem is úgy értettem, hogy a hm-ben tervezték ceruzával, vonalzóval.
-
putti
aktív tag
Ha ez továbbra is így lesz, akkor az oldal új neve BLIKKHARDVER! lesz.... 
-
törölt tag
-
Márton
nagyúr
-
Zotya84
őstag
Megpingeltem a bulvar.prohardver.hu-t, és képzeljétek, van mögötte IP.

(Na jó, nincs.
)Bár lehetne egy külön aloldal PH! Bulvár névvel, ha már...
-
Coccolino_O
őstag
Nem, én is azt kerestem.
-
gordonfreemN
addikt
-
Rickazoid
addikt
Rákattintottam erre a cikkre, hogy hogy a francba került egy sereg hadi drón egy esküvőre és miért támadták meg őket... erre ezt kapom?
Emberek... ez már sok! Mi van, csökken a látogatottság az oldalakon és muszáj áttérni a bulvársajtó módszereihez? Miért ne maradhatna ez a lapcsalád egy komoly oldal? Higgyétek el, én személy szerint akkor is elolvastam volna a cikket, ha az lenne a cím, hogy "Balszerencsés esküvői fotózás egy robotrepülővel". -
TeeBee73
veterán
-
McDog
aktív tag
-
Szederp
tag
Ritka dolog, hogy a párocska ilyen jól és intelligensen reagált. Máshol már 15 ügyvéd javasolná nekik, hogy indítsanak 100 trilliós pert...és meg is tennék.
A drone-nak ott mi volt a küldetése egyébként? A két csaknem összeérő ajak találkozási pontja között átsuhanni ?

-
Reggie0
titán
-
szab.tam
nagyúr
végül is ez a jó megfogalmazás.
nemrég, az árvízkor is fel lett küldve a kis repcsi. kamerával. magyar, (hadi?), fejlesztés.
azt is dron-nak hívták.
nem a méret, vagy a támadó fegyver hordozhatósága határozza meg a kategóriát.hanem a pilóta nélküliség, jól vezérelhetőség, és (legalább) a megfigyelésre alkalmas volta.
a hírben a kattintás, (oldal lekérésszám), célzatú kamu, hatásvadász cím volt a megütköztető a többség számára. ami nem az első eset mostanában itten.
szerintem.
ezen kéne csiszolgatni.
maga a hír tartalma, érdekessége teljesen rendben volt. -
]Phobos[
senior tag
-
hakosh
tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Sotho
őstag
-
enginev3.0
félisten
-
Archer
őstag
A cím alapján azt hittem legalább egy Predatort vagy Reapert küldenek

-
törölt tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ott volt a videó alatt a megjegyzésben.
-
törölt tag
Aham, ezeket az alaplapokat meg bizonyára gyilkosságért körözik.
Valamit attól lehet drone-nak (vagy bármi másnak) tekinteni, ha belefér a definícióba, nem attól, hogy ráírják. -
ng0ofy
KORREKTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Akkor néz körbe a piacon a helikopterek mai elnevezései körül: Parrot AR. Drone 2.0
Ez csak egy a sok közül... -
blackydan
senior tag
Nem tudom mi van mostanában a prohardverrel (vagy inkább az egész lapcsaláddal), de egyre furább címeket tudnak adni. Dron-ról nekem egyből valami légierős repcsi jutott az eszembe erre... Na de mindegy is, amennyiben a ph továbbra is ilyen sztorikra vevő úgy érdemes lenne egy könnyedebb rovatot indítani az efféle érdekességeknek.

-
sideburns
aktív tag
Én is valami olyasmire gondoltam a címet olvasva, hogy a pár fotózgatott jó nagy teleobjektívekkel és a katonaság azt hitte rájuk, hogy páncélököllel flangálnak, biztos ami biztos alapon leháborúzta őket.
Ugye ilyen eset volt már korábban, szóval annyira nem is vicces... -
danikollar
őstag
Kínos sztori! És nagyon fontos volt értesülni róla!

-
törölt tag
Hát ez mekkora

-
madgie
titán
-
mrhitoshi
veterán
Jó volt, köszöntem. -
Alchemist
addikt
-
ledgeri
nagyúr
-
SkyS1gn
félisten
-
szab.tam
nagyúr
"Az olvasók
Az NRC-TGI Visitor Lifestyle Research 2010-es felmérése szerint a PROHARDVER!, a Mobilarena és különösen az IT café olvasótábora szignifikánsan eltér a hazai internetes átlagtól: jellemző, hogy az oldalt az átlaghoz képest lényegesen magasabb képzettségű, jobban kereső, városban élő férfiak olvassák."egy albinó krokodil atomtáamadást hajtott végre a veszprémi állatkertben!!!
kroki,a 2 éves nőstény krokodil véletlenül feborított egy ottfelejtett, fehér festékkel teli vödröt, ami ráömlött. a fehér krokodil látványától egy látogató beejtette az atom processzorral szerelt tabletjét. kroki tetézve a bajt még azt is kettéharapta. -
kakuk.tamas
addikt
Esküszöm, fizetek nektek előfizetési díjat, csak ilyen fosokat ne tegyetek ki!!! Ez kb üti a MA-n megjelenő iPhone híreket.
(Ezt a fórumot jó lesz moderálni!
) -
QbHead
aktív tag
-
törölt tag
Én is olvasok ilyen jellegű "híreket" is, de ha a PH! címlapján egy félrevezető cím alatt futok bele, akkor bizony úgy érzem, hogy hülyére akartok venni és hogy át lettem verve.
Rakjátok ezeket egy külön rovatba, vagy legalább a címben ne hazudjatok, de az se lenne baj, nem hoznátok le ilyen dolgokat. Ahogyan most van, úgy a legrosszabb - ha megfogadtok egy tanácsot, akkor elkönyvelitek egy egyszeri tévedésnek, amit pár nap után mindenki szépen elfelejt.
-
bzoley
veterán
-
ledgeri
nagyúr
Nekem egyszer berepült a számba egy, és ráharapott anyelvemre, ezért köpni, nyelni nem tudtam... ŐT..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De tényleg nálam a dróntámadás az katonai beavatkozás, és nem civil baleset...
De ha már civil drónos hír miért nem lehet valami speck rendszerről olvasni???(#18) MLaca No ez a jó az online sajtóban: egyből értesül a szerző arról, hogy ha vétett egy hibát..
-
tDr1v3r
veterán
-
enginev3.0
félisten
-
csako
veterán
-
djculture
félisten
Lelki szemeim előtt már látom a következő cikkeket:
Heghallt Bill Gates.. A cikkbe meg: Meghalt Bill Gates bejárónőjének a macskája aki 10 éves volt... Hírportálok tele vannak ilyen hülyeségekkel. Mindenki odakattint hogy majd csámcsoghat valamin elolvassa és rájön köze sincs a címnek az íráshoz csak egy olvasó fogó bulváros cím minél nagyobb hülyeséggel. -
Graphics
Jómunkásember
Bulvárosodás....

-
Reggie0
titán
-
CoDWaW07
őstag
Nekem is a katonai drónok jutottak eszembe elsőre, a címet olvasva azt hittem hogy felrobbantotta a vőlegényt

-
SkyS1gn
félisten
Melyik fórumon vagyok?!

-
M_o_g_y_i
őstag
Meg fogom könnyezni, ha esetleg törölnétek a cikket...

-
BlackSoft
addikt
Ez a cikk sem való ide

-
TK36
aktív tag
Nekem is a nagyobb ugrott be első blikkre
.
Hirtelen valami Irakos sztori suhant át az agyamon ezzel kapcsolatban, de amikor elkezdtem olvasni megvilágosodtam.
Mondjuk nem értem, hogy miért kellett a szerelmespár felé olyan nagy sebességgel közeledni. szerintem túl nagy volt az.
Nem lehetne valami érzékelővel ezeket a baleseteket kiszűrni, hogy nem engedi túl közel a gépet a tárgyhoz?
-
Phvhun
őstag
-
MLaca
őstag
én kérek elnézést, hogy ebben a rekkenő hőségben megpróbáltam valami könnyű, kicsit bulvárosan szórakoztató tartalmat adni.
-
Reggie0
titán
Hibas a cim. Ez nem tamadas volt, hanem baleset. A bulvaros atveres miatt, most engedelyezem az AdBlockot egy hetig.
-
BiP
nagyúr
Elsőre én is. Azt hittem, hogy egy amcsi harcidrón ledarált egy parkot/utcát, ahol épp egy szerelmespár sétált.
-
djculture
félisten
Nekem az agyamat érte trauma mikor elolvastam ezt a cikket...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Neil Watts
veterán
Én vagyok az egyetlen aki a drón hallatán nem erre gondolt hanem a nagyobb, harcászatira?

Üdv. core2
-
Silentfrog
veterán
Huh elkezdődött máris a Tv 2 tények műsora? A következő hír meg az lesz,hogy Kiscsikók születtek a szegedi vadasparkba?

Képzeljétek én ma meg lenyeltem motororozás közbe egy bogarat. Lehet benne leszek a hírekben,ezzel a fontos történéssel?
-
BiP
nagyúr
Az emberek alapvetően hülyék/furák. Vagy csak rá vannak kattanva az új dolgokra.
Amúgy az összekaszabolás elkerülését könnyen meg lehet oldani, ha a drónnak védettek a lapátjai. Voilá.
2 dolgot viszont _komolyan_ nem értek. Amióta bejöttek a drónok, azóta a távirányítós kütyük különös hangsúlyt kapnak az oldalon, pedig azon kívül, hogy mobilról/tabletről is vezérelhetők, szerintem nem sok köze van a ph-hoz. (kivéve, ha a szerkesztőségben valakinek a modellezés a hobbija, és így szivárogtatja be
)
A másik pedig a nagymértékű bulvárosodás. Oké, ez nem az it.café, nem kell csupa száraz céges dologról írni, maradjon csak ph, de ezt lehetne bulvársz*rság nélkül is.
Mert ha már a téma bulvár vagy könnyed (mert bevallom ezt is elolvasom szívesen), de legalább a címadás és a stílus ne süllyedjen a blikk/velvet/bors szintjére. -
spammer
veterán
-
Tigerclaw
nagyúr
Én azt nem értem, hogy egyáltalán mi volt ennek a beállításnak a célja. Egy ilyen esküvői felvételhez nem illett volna ez a snitt akár sikerül, akár nem, hacsak nem a Madarak-at szerették volna újraforgatni.
-
bigz
tag
Felrevezeto a cim rendesen. Eskuvo ide vagy oda, sehol nem derul ki, hogy tenyleg szerelmesek-e!
-
CoDWaW07
őstag
Egy pillanatra azthittem hogy Blikkre tévedtem..
Az "összeszabdalta a vőlegény fejét " kifejezés szerintem kicsit túlzás.
saelin:

-
saelin
veterán
Már kopasz volt a csávó, mit akart még levágni rajta?
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
Phvhun
őstag
Nagyon utálom amikor manipulálnak. Legalább a ph-n ne lennének ilyen félrevezető címek.
-
anaqer
veterán
Főoldalra hivatott ritka fontos hír... a Blikknél.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A frizbi az ilyenkor irányzottan üt és gyakorlatilag amelyik testnek neki csapodik az nyeli el teljesen ezt az energiát. A szobai ventillátor meg egy tengely körül forog azonos fordulaton amihez ha hozzáérsz nem a teljes löketet kapod.
A videón jól látszik, hogy a pár állva marad, meg szerintem egy ilyen rotoros kis sz*r amúgy se tudna halálos sérülést okozni. Nem ledarálta a vőlegény fejét csak megcsapta és azonnal el is pattant onnan a cucc...

Én amióta ezeket a szerkezeteket jobban megismertem és használom,azóta drone-nak nevezem,de a kvadkopter szó is megfelelő rá. Igazából mindegy mert az átlagember a kvadkopter kifejezés hallatán sem fog egyből egy ilyen szerkezetre gondolni. A kopter szórész még ismerős lehet neki,ami miatt egy repülő tárgyra fog asszociálni. Peace.. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha ez továbbra is így lesz, akkor az oldal új neve BLIKKHARDVER! lesz.... 

)

Elhiszem, hogy kell a kattintás, de ez csak ront a színvonalon/megítélésen.