- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drizzt1666
tag
Szia Thomas!
Sajnálom, h megijesztettelek, meg minden. Gyógyuló félben vagyok. 3 napja eltemettem mindent, ami az övé volt, vagy rá emlékeztetett egy ládába, amit mélyen eldugtam a szekrényem mélyén. Megtartom ezeket a dolgokat. Nem akarok emlékezni most, de felejteni sem.S bár tudom, nehéz elképzelni hogyan működhet egy ilyen kapcsolat, de amit éreztem, az őszinte volt iránta. Azóta sokat olvasok, (rengeteg a szabadidőm) napi átlag 100 oldalt. Próbálom elérni, h keveset gondolkodjak, ezért leginkább alszom. Úgy néz ki, idáig működik ez a módszer (Bár egy kicsit megmozdított benem valamit a te és a többiek kommentje). Talán tényleg túlreagáltam. Egy ideig nem akarok most nőkön agyalni, ez viszont biztos. Regenerálódnom kell. Furcsa, de kezdem egy kicsit objektívebben látni a dolgokat, és egy csöpp szánalmat érzek most magam iránt emiatt az írás miatt (meg amúgy is
)
(Visszakanyarodva hozzád)
Mi van veled ember? Igencsak eltűntél a homályban. Amennyire én tudom, Miska sem tud rólad semmi érdemit. Egyszer összefuthatnánk még ameddig tart a szünet. Régen láttuk egymást. A vendégem vagy egy sörre
[De versenyt nem iszunk
] Majd MSN-en megpróbállak elérni. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPad Pro 13" M4 Chip 256 GB WIFI - WIFI+Cellular Silver
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest