- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
#32839680 #29 üzenetére
Teljesen átveszik azt a szar piros műanyag ízt a sajtok is...
Azok nem sajtok, hanem élelmiszeripari termékek. Vidéken tudsz venni a piacokon igazi sajtot. Olyat, aminek íze van. Még a sima sajtnak is, nem hogy ízesítetteknek. Pár hete vettem a veresegyházin chilis, koriandermagos, szarvasgombás sajtot. Hát az egy fűszer. Lehet, hogy 4000 kilója, és nem 990, de mintha fűszert ennél. Nincsenek rá szavak, meg se próbálom.
A zirci piacon kínálgatta egyszer a sima trappistát, mondom nem haragudjon, de a trappistát nem szeretem. Azt mondja kóstoljam csak meg. Megkóstoltam, mondom: EZ trappista? Igen, ez a trappista sajt, ami egy finom, ízes sajt ha jól csinálják. Van füstölt is, mármint igazi füstölt trappista. Besírsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest