- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- UEFI BIOS frissítési módok 2016-ban és 2024-ben ASUS alaplapoknál, FlashBack
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- TWD: Dead city röviden
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A siker két szabálya
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Atesz
addikt
Amikor azt írtam, hogy új gép, nem feltétlen SB-re gondoltam. Én pl. vettem egy Asrock alaplapot 11k volt, hozzá lehet venni AMD X3 procit olyan 18-19k, meg felhasználástól függően 2-4-8 GB ramot. 4GB jelenleg 6k. Ez összesen kb. 35k és az alaplapon van ugye eleve egy VGA, szal ha nincs PCI EX diszkrét VGA karid, addig kihúzod, amíg veszel.
Igaz ez a konfiguráció többet fogyaszt, mint egy SB, de jóval olcsóbb is. Azt se feledd el, hogy a régi cuccot el tudod adni, onnan is jön egy kis pénz. Én először a régit szoktam eladni és utána veszem csak meg az újat.A tápon meg annyit nem lehet spórolni szvsz, hogy azt érdemes lenne csak a spórolás végett cserélni, én azért cseréltem le pl. a régi QTec tápot, mert már kb. kiszolgálta az idejét. Nem akartam kockáztatni a rá kötött cuccot épségét.
A 7k villanyszámla elég baráti, azt nagyon már nem tudjátok lefaragni. Nekünk 15k, igaz bojler szolgáltatja a melegvizet, ami kedvezményesről megy. Viszont nincs elektromos főzőlap és villannyal se nagyon fűtünk. (talán 2-3 alkalommal beizzítom a kis ventis hősugárzót, többnyire csak akkor, ha beteg vagyok).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest