Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
elekracz
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen telefon vásárását tervezem. Milyen a sim kártya foglalata? És kültérben átlagos fényviszonyok közt milyen képeket készít? éz érintett lehet a lehallgatási botrányban?
Milyen az összbenyomásotok róla?
Első okostelefon lenne.
-
DS39
nagyúr
válasz elekracz #7701 üzenetére
micro sim kell bele.
fényképező elég gyengus, de jó fényviszonyban telefonon/tableten azért értelmezhető minőségű lehet a kép.nem tudok ilyenről.
bár a múltkor felhívott egy kínai fazon, nem értettük egymást és letettem............................................................................................ csak vicc
Milyen az összbenyomásotok róla?
ez már egy olyan szintű olcsó androidos, amit nyugodt szívvel, mókolás nélkül lehet használni, és élvezni a használatát.[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Sziasztok! Tanacsot szeretnek kerni, hozzajutok nemsokara Kinabol egy feher X5 pro-hoz, mi a realis ara 0 km-esen? Neztem a hardverapros arakat, eleg vegyesek... Koszi.
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
pappsy62
tag
Nézzétek meg a doogee honlapján a frissítést, és lássatok csodát!!!!
-
UHHH
senior tag
teszteljetek, kivancsi vagyok. elvileg en csak leendo x5 pro user vagyok, igy nem tudok tesztelni hatos androidot.
[ Szerkesztve ]
-
AlyrArkhon
senior tag
Én simán ráküldtem infinity-vel, elsőre röcc nélkül felment (R9-ről jövök ugye), gyalult mindent, ugyan csináltam mindenféle mentéseket, de direkt nem azt akarom használni, hanem play-en keresztül újrarakom az alkalmazásokat (így remélhetően pár kétszerhahasznált szemét kimarad )
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
Laslie
tag
A benne lévő fájlok dátuma alapján elég frissnek tűnik: 2016.11.22.
-
pch
senior tag
-
TRob1
veterán
Még nem raktam fel, most van bizt. mentés folyamatban. De én is azzal tervezem felrakni... tuti megy, hisz eddig is ment minden vele (annyi hogy szedtem le egy újabb verzát, az 5.1644-et, ezzel próbálom majd)
Viszont felmerült egy - számomra nagyon fontos - kérdés: vajon rootolható-e.
(#7723) kukinyo :
Na és milyen? 6 volt előtte is? Milyen ahhoz képest? Vagy 5 volt? És ahhoz képest?
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz kukinyo #7724 üzenetére
Miféle problémák? Melyik verzát raktad fel? Needromon most van egy ilyen új: TWRP Recovery 3.0.2-0 for Official Android 6.0
(Meg van vmi snowcat általi Repack Android 6.0 x32 official is)
¤ R'n'R ¤
-
pch
senior tag
Nah kész a második telón is.
Minden zökkenőmentes volt.pch
http://sb-soft.hu - "A" számlázó
-
PistiSan
addikt
Meddig vártam erre a 6 os androidra, ment hónapokon át az etetés, hogy majd a következő hónapban jön a frissítés, most meg a semmiből egyszer csak itt van.
Értesítések vajon már megjönnek rendesen?
Én már túladtam, a telefonon közben. -
Soká
senior tag
Egy nagyon laikus kérdés:
a 6-os droid milyen jelentősebb különbségekkel bír a korábbihoz képest? (érdemes-e a lányom telóját ezért "megbolygatni"?)szerk. Amit itt olvastam, az nem olyan nagyon érinti a gyerekemet.
[ Szerkesztve ]
-
Evonys
csendes tag
Akiknek sikerült, azoktól szeretném megkérdezni, hogy melyik TWRP verzió és supersu?
Felraktam a repack romot - ok, aztán TWRP Recovery 3.0.2-0 for Official Android 6.0 - ok, majd SuperSU_Pro_v2.78-SR1 és Doogee feliratnál kampec, nem tudod bebootolni. -
kis-attila
tag
válasz AlyrArkhon #7717 üzenetére
Szia!
Infinix Flash Tool programmal fel lehet rakni? Nem szenvednék vele. Mentés,doogee oldaláról letölt,infinix.
Csinálnám holnap ha mehet. -
Evonys
csendes tag
válasz woodworm #7738 üzenetére
De igen, elvileg fel kell mennie. A repackban nincsenek scatter gondok.
Közben az orosz oldalt olvasgatva, nem én vagyok az egyetlen, aki így járt. TWRP + SuperSU és nem bootol be a rendszer. Ma kíváncsiságból, raktam egy régebbi TWRP-t, működik, de ha az alól telepítek bármelyik SuperSu verziót, nem tölt be a rendszer. Elvileg van a 6.0-hoz frissítés: ő lenne az..Jobb híján, kipróbálom. Google fordító:1. Firmware tisztították meg a finom por;
2. Hozzáadott orosz betűk a tárcsázó;
3. Hozzáadott hogy különböző dallamokat simkarty;
4. igyekeztek megoldani "nedoperevod";
5. PS: törlőkendő nem szükségesek a szereléshez -
pappsy62
tag
válasz kis-attila #7736 üzenetére
Igen fel lehet tenni de nekem is csak kivett aksival ment fel.
-
Laslie
tag
válasz pappsy62 #7740 üzenetére
Mik az eddigi tapasztalok az új ROM-mal?
Nekem ami korábban problémát okozott, hogy fájl átvitelnél (pl. képek) a BT alkalmazás mindig elszállt. Jelenleg R14-es ROM van a telefonon. Ha megtennéd, hogy megvizsgálod ez irányba is az új verziót, és megosztod a tapasztalataidat, megköszönném.
Ha ez (is) jó az új ROM-ban, akkor mindenképpen feltenném. -
mici66
tag
Üdv! Most akkor a repack a jó rom, vagy a Doogee oldalról letöltött?
Mit változtatott a repackban? -
AlyrArkhon
senior tag
válasz kis-attila #7736 üzenetére
Nekem pontosan igy ment fel, total kezdoallapot lett belole, azota is megy. Eddig egy problemat talaltam, a nevjegy es a telefon apk kivetelezik, de mivel nem azt hasznalom, nem erint (akar meg az is lehet, hogy a kulso program rontott el neki vmit)
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
AlyrArkhon
senior tag
pár tapasztalat:
Fogadóként próbáltam, 1-1 kép: semmi gond, nagyobb tétel (~120+ vegyes kép, videó, total commander alol küldve): semmi gond, a hsz írásakor 100 felett tart, a videóknál.
Ami vagy megszoksz, vagy megszöksz, az az uj pötty a képernyőn, szerencsére kikapcsolható a beállítások/float gesture alatt.
A Lastpass automatikus kitöltője kicsit lassan veszi észre, hogy fel kéne jönnie, többször elkezdtem beírni az adatokat, mire felugrott.
(off, de fontos annak, aki használná: a lastpass a legutolsó frissítéskor végre ingyenessé tette a többeszközös használatot! Így már be lehet lépni a telefonon is az asztali loginra anélkül, hogy megvenné a prémiumot az ember!)
Nem tudom, honnan jött a widget az előző belakásomkor, de egyelőre nem találok ilyet: a gyorskapcsolók (wifi/bt/gps/szinkronizálás/automatikus fényerő) nincs meg, de lehet hogy azt vmelyik más launcher hozta, amit még nem tettem fel, mondjuk az apex? viszont a duplalehúzáson a wifi, bt ott van. Nem emlékszem, az ötösben ott volt-e, de itt már van a beállításokban nyomtatórész, gondolom a felhő alapú nyomtatást, wifi nyomtatót etc lehetne ott hozzátenni.
Szintén bekerült a beállítás menübe a turbó letöltés, amivel a wifit lehet összekapcsolni a mobilnettel, korlátlan mobilneteseknek nagyon hasznos lehet.Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
Laslie
tag
válasz AlyrArkhon #7745 üzenetére
Köszönöm az infókat.
A BT akor szállt el, amikor a telefonról küldtem képet a PC-re. (Ezt sajnos elfeljetettem leírni, elnézést.)
Kipróbálnád így is? -
TRob1
veterán
válasz AlyrArkhon #7745 üzenetére
2szer húzd le a képernyőt, ott vannak a kapcsolók.
(#7746) Evonys :
Gondolom twrp alól installal akarod felrakni.
Először nekem is megállt az egész, igaz én úgy csináltam hogy már sp scatter tallózásnál külön megadtam a recovery elérését is, tehát egy körben mindent. Aztán még el sem indítottam, már twrp és onnan meg a su. Persze nem indult el.
Utána szépen sorban. Rom sp alól. Aztán twrp (az általad a #7735-ben írt az tuti jó, azokat használom), szintén sp alól. Utána komplett teló indítás, minden ok. Akkor twrp-be lép, install su ,és újraindít. Utána már minden faxa volt.AKINEK nem megy a scatter betallózás, próbálja meg hogy a mappanévből törli a végéről a kínai írásjeleket (Nekem mindig ez az első )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán