Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Köszi!
Kár érte, hogy azt a filléres dolgot kihagyták. Ha legalább világítana a három gomb, akkor szoftveresen biztosan megoldható lenne egy ilyen:
Csak önmagában villogna valamelyik gomb. Vissza gombra mondjuk az elmulasztott hívásokat, vagy olvasatlan sms-eket jelezne, középső gombra olvasatlan emaileket jelezne, a bal oldali menügomb pedig 3rd party app értesítéseit jelezhetné. Pl. a SofaScorenál vagy másnál.
Olyan lenne, mint mondjuk egy 3 színben villogó led, éppen az eseménytől függően jelezne.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Wesder
félisten
Asphalt 8 az én MT6582/1GB kombós THL T6S-emen is gond nélkül fut. Plusz még a RR3 is. Pedig Mali400mp2 van benne. Szóval nem hiszem hogy az 5xPro-nak gondot okozna a Mali720mp2-vel. Ezeknél amúgy vagy erőforràsigényesebb app?
Ui: Eszembe jutott, igen van. A Gangstar Vegas már nagy falat volt neki.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
szaboknak
aktív tag
-
veterán
Remélem én is ilyen szerencsés leszek.Engem nagyon zavarna a pixelhiba vagy a kijelző kalibrációs hiba.Ilyenek ne legyenek már!Olcsóság ide vagy oda.Megvannak a kompromisszumok(pl kamera)amik tetmészetesek de a pixelhiba vagy kijelző érzéketlensége nem természetes dolog.
-
xylevi
tag
koszi a tapasztalatokat, kiprobalom, aztan eldol, hogy viselkedik nalam
nekem becsusztathatos/belebujos bortokom van, azt kiprobaltam, hogy ha a telefon also felevel csusztatom be, akkor neha felold, mivel pont lentrol felfele erzekel nyomast neha a kepernyon, de ha forditva, akkor max ha nyomast erzekel, akkor is fentrol lefele, az meg nem gond...kihuzasnal meg ha feloldja, az nem baj, mert valoszinuleg azert veszem elo a tokbol amugy is
-
félisten
Ó, hogy az az 1 bites, elfogyott festékes rohadás jönne rá...
(Első dolgom volt ezt ellenőrizni, de látszólag nem volt rajta fólia. Most, hogy mondtad, feltettem a borosüvegalja szemüveget és valóban ott rohadt rajta(de a tépője(ami valamilyen színű szokott lenni, körömmel felvakarható, majd lehúzható) az nem volt ott, csak a szinte láthatatlan 5mm széles csík, szinte csak az aksi érintkezőjén(lemaradt a letépő róla. ))
Csipesszel leszedtem, most rendben minden. Köszönöm![ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Igen, Thx!
Pár dolog még akkor.
1. Rendszerfrissítés előtt BT-n mindenféle ákom-bákom volt a teló neve a PC-n, frissítést követően rendbe jött
2. 24 órás óra kijelzés kimaradt?
3. Telefonról/Vezeték nélküli frissítés menüben, ha a beállításokra megyek, akkor kb 1 másodpercre villan fel csak a 3 lehetőség, de vissza is tér az eredeti menübe. Másnál is?[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Müszi
senior tag
válasz CoolMan #2563 üzenetére
Mivel a az LTE kizárólag az 1GB ram-ban és 8GB rom-ban különbözik a Pro verziótól, olyannyira, hogy dobozt sem gyártottak neki külön. Az enyém legalábbis Pro-s dobozban jött 2/16GB felirattal.
Javasolnám, hogy maradjanak itt együtt. Esetleg az összefoglalóba kellene bejegyezni, hogy van egy ilyen verzió is szerintem. -
punky10
addikt
válasz CoolMan #3030 üzenetére
+1
Még a régebbi verziókkal lehetett is boldogulni, egyszerűen beállítottad, hogy csak a cache-t törölje,illetve az eltávolított programok fölösleges mappáit, de az újabb verziók már nem fogannak szót.Mindig dolgozni akar, mindent törölni akar, hiába van beállítva, hogy csak akkor jöjjön elő, ha akarom....Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
-
ORCA58
addikt
válasz CoolMan #5582 üzenetére
Más topikban ilyen kérdés nem okozott gondot. Szegény ugrálhat a két topik között a kérdéseivel.
Nem beszélve arról, hogy van olyan alkalmazás -és amit keres pont ilyen lehet- ami egyik készüléken működik, a másikon nem, de ti tudjátok, ezt illik betartani.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz CoolMan #6918 üzenetére
Igen, ez nekem is eszembe jutott csak megakartam várni amíg megérkezik a készülékem, hogy egy rövid teszt-el indítsak. De már nyitottam is neki, oda jöjjön minden a Max Pro-ról!
Doogee X5 Max Pro topic.
Rendben, egy két napig kiemelem ezt a hsz-t. Igazítottam a linken is.
[ Módosította: CoolMan ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Politika
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest