Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willy_Billy
csendes tag
válasz AlyrArkhon #7350 üzenetére
Van WiFi, Xendert használom a kezdetek óta, de azzal nem túl gyors 2-3 GB-os fájlokat mozgatni. Win7 alatt is kipróbáltam, ott tökéletesen működik az USB tárhely funkció is.
-
woodworm
veterán
válasz Willy_Billy #7349 üzenetére
Kétszer kell engedélyezni az usb tár csatlakozását. Egyszer az usb csatlakozáskor storage üzemmódba állítani, majd kézzel engedélyezni a csatolást. Megvan a második lépés is?
Elég önálló a w10. Törölni kell a jelenlegi drivereket és újratelepíteni azzal, amivel működött. Működő kapcsolat után pedig ki kell kapcsolni az adott eszközhöz az automatikus frissítést.
-
Black_Raven
veterán
válasz Willy_Billy #7351 üzenetére
Megoldás [link]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
anonimus25
tag
Sziasztok az x5 prohoz szeretnék nagyobb akksit ez jo lenne bele? https://m.aliexpress.com/item/32319957075.html?aff_click_id=d5f0e58bd54a49a7a4390d3d4296b9eb-1469922250291-07958-UneMJZVf&aff_platform=y#autostay
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
ttamashu
aktív tag
Először is köszönöm mindenkinek a hasznos tippeket, ötleteket.
Búcsúzom az X5 profi táborból.
Tegnap megvilágosodtam és ma vettem is egy új telót.A hirdetést töröltem.
[ Módosította: CoolMan ]
Tea az élet!
-
Dyrg
aktív tag
válasz anonimus25 #7354 üzenetére
Sajnos ezek a kínai utángyártott cuccok mindig lutrik. Ez az akku is kb olyan lehet mint 3000-ért a 2 terrás pendrive...
Megvenni és megszerelni...
-
kis-attila
tag
válasz anonimus25 #7354 üzenetére
Szia!
Talán még ez.
[link] -
TRob1
veterán
válasz PistiSan #7361 üzenetére
Jah, én is. Mióta mindegy hogyan dugom be - A csatlakozót a telefonba -, azóta sötétben se gond.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
gears27
aktív tag
Sziasztok! Olyan gondom adodott a telóval, hogy a messenger üzeneteket nem jelzi. Vagyis hangjelzés nincs. Ha újrainditom akkor jó 1 darabig aztán megint nem. Háttérben futó folyamatként nem lövöm ki, de akkor sem jó. Ez lehet garis vagy inkább hagyjam a fenébe?
Seggsztézis
-
guyver
senior tag
Valami lett az asszony telefonjával is. Tegnap előtt minden rendben volt vele, tegnap óta hívás közben nem lehet hallani, mert valami zúg vagy nem is tudom milyen hangot ad ki, mint amikor a rádiót a mobil bezavarja. R09 volt fent, feltettem az r14-et, de nem lett jobb. Viberen is ez a hang probléma van. Másnál van ilyen?
Poco F3 & Gear S3
-
gears27
aktív tag
nálam gyári rom van
Seggsztézis
-
Dyrg
aktív tag
válasz anonimus25 #7363 üzenetére
Csak rárakod és kész. A töltő dokkban van egy tekercs ami a teló oldali részen lévő tekercsbe sugározza át az áramot. Ennyi. Csak akkor macerás, ha nem teljesen pontosan fedik egymást a tekercsek. Amúgy azért praktikus mert nem cseszi szét a telefon usb csatlakozót, mivel a sok dugástól sokszor kontaktos lesz.
-
Dyrg
aktív tag
Azért ez a mágneses csatlakozó se rossz, ha előbb megtalálom lehet inkább ilyet veszek:
[link]Megvenni és megszerelni...
-
Dyrg
aktív tag
Próbálok egy új romot feltelepíteni, de megcsüngtem vele...
Eddig r14-es needrom-ot használtam, frankón fel is raktam recoveryben, na de ezek az újak csak flashtool-al rakhatóak ugyebár. A gond ott kezdődik, hogyha kikapcsolt állapotban csatlakozom a géphez, akkor nem talál drivert. Ha feltelepítem a MediaTek driver-t akkor telepítés végén kiírja, hogy nem sikerült....Flashtool-al meg ezt a hibát is kidobja:
Szóval, valaki pontosan leírná, hogy mi van? Win 10 64bit-el próbáltam. 2 gépen is. Meg egy win7-es laptoppal is ugyan ez.
-
Evonys
csendes tag
Valószínűleg nem indítottad újra windowst speciális üzemmódban a telepítés előtt. Gépház / Frissítés és biztonság / Helyreállítás / speciális indítás. Amikor újraindul a gép, ki kell választani a digitális aláírás mellőzését (7-es vagy 8-as). Bejön a win és eszközkelőben feltudod rakni a drivert.
-
Dyrg
aktív tag
Nos, újraindítottam úgy, ahogy írtad, és sikerült maga a telepítés, de ha rádugom a telefont, ugyan úgy nem látja... próbálom manuálisan frissíteni akkor se megy... feladtam.
Sajnos a mókolt r14-est nem tudom felfrissíteni OTA-n, azt írja, hogy ez a legfrissebb. Unrootoltam, úgyhogy az nem lehet akadály.Megvenni és megszerelni...
-
guyver
senior tag
Lehet a hangszóró adta meg magát, videó alatt és hangfelvétel alatt is hallatszik.
Poco F3 & Gear S3
-
hzsolee
őstag
Sziasztok!
Pár napja csinálja ezt bekapcsoláskor ( mármint amikor feloldom a képernyőzárat) Megjelenik 1-2 másodpercre, hogy nem tud csatlakozni.Hogyan tudom megállapítani, hogy mi szeretne csatlakozni? Nem fut látszólag semmi.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
guyver
senior tag
Na sikerült a 6-os x64-es droidot is feltenni. Megváltás a gyári romhoz képest. Kijelző érzékenység is jobb lett, működik a hátsó kamera is, meg minden. Nagyon pöpec!!!
Poco F3 & Gear S3
-
gears27
aktív tag
Szerintem ezt nem Pm-ben kellene megbeszélni, hanem itt, hogy ha valaki bele akar vágni akkor tudja hogyan is kell. Olvasgattam én is az összefoglalót, de sajna nekem ez kinai..
Más 1 picit: Feltettem a telefonomat a gépre vagyis rádugtam usb-n keresztül. Valamiért elkezdett fagyni, és kihúztam az usb-t. Azóta nem ismeri fel a gép a telefonomat. Erre esetleg van 5 let?
Seggsztézis
-
guyver
senior tag
Igaz, később megírom itt. Egyébként zip kicsomagol és flashtool vagy mivel kell feltenni. Részletezem majd, ha valaki meg nem előz.
Poco F3 & Gear S3
-
szanalmas
tag
-
zex
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. Van a családban egy DOOGEE X5-ös (8GB ROM, 1GB RAM). Viszont a Modellszám: X5pro, valamint a Build száma: DOOGEE-X5pro-64+8-Android5.1-2015.12.21
A gond vele az, hogy Youtube használat közben gyakran úgy kifagy a telefon, hogy aksi eltávolításon kívül semmi más nem segít rajta. Van még pár alkalmazás, ahol jelentkezik még a probléma, de a Youtube-nál a leggyakoribb.
Sajnos FW frissítést nem talál a készülék, illetve én is "zavarban" vagyok, hogy most akkor erre melyik SW való.. :S Viszont még garis, az eustock.eu-tól lett véve.
A kérdés csak az, hogy szerintetek essek neki a FW frissítésnek, rakjam rá valahogyan a sima X5-os FW-t, és vélhetően megszűnik a gondom, vagy küldjem be gariztatni (a hab a tortán, hogy külföldön élő édesapám használja, amit csak sokára tunék visszajuttatni hozzá).
Ezer köszönet a segítségért!
-
PistiSan
addikt
válasz anonimus25 #7389 üzenetére
Nálam csak teljes fényerőn látszik este, fél fényerőn nem látszik, nappal semmi gond, eleinte nem volt ilyen gondom nekem sem, állítólag ragasztási hiba ami minden kijelzőn előjön előbb utóbb.
-
-
PistiSan
addikt
válasz anonimus25 #7392 üzenetére
Majd írd meg mi lett a vége, mennyi idő volt a javítás, mennyi volt a posta, eddig erről még senki sem írt részletesen.
-
Bagira01
veterán
válasz anonimus25 #7389 üzenetére
Az én X5S-em is foltos, főleg a kijelző közepe. Az említett ragasztás a ludas, illetve, hogy a zsebben a közepe nyomódik a legjobban. Ez még nem annyira zavarna, de nekem kb 1 hónapja meg van vadulva a wifi. Hol működik, hol nem lát semmit. Illetve, hogy semmi ota frissítés nem jött ki hozzá....
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
woodworm
veterán
Fejtsd már ki bővebben miért írok hülyeséget!
A két telefon hardveresen megegyezik, csak a ram és a háttértár különbözik. A system partíció ugyanakkora, a data pedig flash közben jön létre a rendelkezésre álló területen egy univerzális img fájlból, ami bitre megegyezik az x5s és a x5 pro gyári romokban.
Az x5s romját is rakták fel a pro-ra preloader nélkül, amikor az volt a frissebb és nem volt valami sok információ, hogy mire is való. Többen féltéglázták a telójukat, amikor a teljes romot rakták rá, de még volt visszaút.
Véletlenül sem írtam olyat, hogy mindenképp tegye fel, adtam infót is mellé. Az x5 romja sokkal nagyobb tévút lenne.Ha ota-n nem jön frissítés, kb. a lehetőségek végére is ért. A két elérhető saját rom mellett nincs semmi más és valami friss után kérdezett, azok pedig nem sok időközzel érkeztek.
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok urak
Van egy olyan problémám, hogy egy hete vízbe ejtette a telefont a feleségem. Ki is kapta egyből (kikapcsolt. szétszedte és rizsbe helyeztük 1,5 napra. Be is kapcsolt és mai napig ment) De ma leálltak sorba egymás után a programok (Messenger, névjegyek, vezeték nélküli frissítés stb) Asszonykám kikapcsolta de be már nem tudtuk.
Ezzel így érdemes szervizbe vinni?Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Bl.Gyo.
őstag
Elvileg hivatalos gyári ROM-ok az X5S-hez: [link]
Ahogy látom van 2016. júliusi is. Leírásban valami MDT_V1620_ForUpgrade_A15 progit írnak a flasheléséhez, de látom scatter fájl-al menne a dolog, tehát szerintem SP Flash Tools-al is simán menne, az jobb.
Viszont hogy lefagy youtube közben, gondolom mert terhelve van a telefon, akkor lehet túlmelegszik a proci, az hardveres gond, azon rom frissítés nem segít, avval vissza gariba! Próbáld tesztelni a terhelést máshogy, számítógépre van úgynevezett CPU stress test progi ami 100%-on futtatja a procit tesztelve a hütést és stabilitását a gépnek, szerintem van androidra is, nézz szét a play áruházban, és futtasd.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest