Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Szamokat nem irnek - itt a legelejen biztosan nem - de amiota kovetem a piacat, azota ez volt a legolcsobb, ami szembejott.
Az allapota ellenere is - ami majd a tovabbi kepeken latszodni fog - meg mindig inkabb a tobbi Datahand-hez van kozelebb arban, mint mondjuk egy ritkabb IBM-hez. Hogy ezt tudja-e valamivel igazolni, az majd hamarosan kiderul.
Persze hogy lattam! Amennyire keves info van errol a peldanyrol, ugy azt hiszem, hogy a postai szallitas ideje alatt sikerult mar mindent vegigolvasnom rola.
Bar szimpatikus az altala leirt mod, nem biztos, hogy azt fogom kovetni. Ha sikerulne egy pin-kompatibilis kontrollert talaljak az eredeti helyere, akkor lehet, hogy csak szoftveres mokolas lenne az egesz - amit sokkal jobban szeretek, mint hardverrel butykolni.
Az egermutato mozgatasat nem egyelore terveztem bele - a munkafolyamataim legnagyobb resze egyaltalan nem igenyel semmi egerezest, a tobbi resze pedig szinte csak azt - oda pedig van normalis egerem.
Meglatom.
Ha minden mas nagyon siman megy, akkor miert is ne?
De ezekrol reszletesebben csak kesobb, ha majd odaerek. Viszont akkor mar kepekkel!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Diablo IV
- Facebook és Messenger
- Borderlands 4
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi