Új hozzászólás Aktív témák
-
Doblós
aktív tag
Ja,a hiba csak nálunk lehet,náluk nem.Az az érdekes,hogy segíteni egyik sem tud,pedig egy ismerősöm náluk dolgozik és mutatta,hogy mit kell megtanulniuk.Volt egy pár oldalas paksaméta,mindennel kapcsolatban,TV,net,telefon.Ehhez képest lóf@szt sem tudnak,csak csitítgatni,meg tovább passzolni egy másik nagytudásúnak
Nincs ez elb@szva,csak másra lesz jó
-
baluka26
nagyúr
Huhú, tavaly mit szoptam tével amikor hirtelen elkezdték adni a 15 megát.
Pont akkor ment el a net, amikor 2010 lett. Percekre visszajött.
Kijön a szerelő, aki megnézte, pont akkor jött vissza. Mondom neki, hogy várjon egy kicsit. Semmi, elmegy, utána hívtam té-t, és még ez ötször, majd január 14-én kiderült, hogy náluk a központban "ment ki valami", és nem nálam volt a hiba. Előtte 14 napig azt hallgattam, hogy "Önnél van a hiba".
Kösz, téonlájn.
Azóta mondjuk stabil, pár napja szakad meg néhány másodpercre, de nagy levegővel kibíromThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Zolás
addikt
válasz Mr.Csizmás #12 üzenetére
Jehaaa nyomortel a király, én is itt szopok ezen az ágon
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
danih
veterán
T-Home: együtt, ANYÁDDAL.
-
Doblós
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #12 üzenetére
De gondolom a UPC megbízhatóbb valamivel.Nálunk nem köt,viszont én meg vagyok elégedve a magentás árakkal(most már),mert telefon+TV+15 megás net 8190!Eddig az 1 megásért fizettem 5400-at
[ Szerkesztve ]
-
-
Doblós
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #9 üzenetére
Szerinted mennyire érdekli őket?Lesz@rják magasról,de ha tartozol nekik,kicsit csúszol a befizetéssel,egyből hőbörögnek
Tibii91
Neked szerencséd volt,biztos jó helyen laksz
De komolyan,lehet,hogy te kifogtál egy normális,hozzáértő ügyintézőt és szerelőt[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
Nekünk 1 hét alatt bekötötték az 5 megás netet.
Semmilyen probléma nem volt.Értetlenül állok az ügy előtt.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Mr.Csizmás
titán
most elolvastam. cifra.
és ezek még tartják a markukat, hogy fizessé nekik........a cégvezető, vagy QA felelős helyében rég elástam volna magam 1,5 m mélyre
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
danih
veterán
T-Home? Náluk azért fizetsz, hogy le lehess szarva. Szüleim is költöztek, mit össze nem szívtak a hozzá nem értő, gányolós idióták miatt (amikor kegyesek voltak végre kijönni).
-
Doblós
aktív tag
Sorry Urak,igyekszem javítani a hibákat
-
danih
veterán
Na, ebbe bele sem kezdek, elromolhatott a poszt-tolónál az enter gomb.
-
Írásjel után szóközt érdemes rakni, hogy több embernek legyen kedve elolvasni.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
sz4blya
tag
hát ember, én szerintem bementem volna hisztizni egyet, 17 vagyok, de engem a szolgáltató, akinek fizetek/ünk a szolgáltatásért hadd ne nézzen hülyének
Errefele nincs is ilyen probléma, itt ha baj van, adnak időpontot, feljönnek, és nem mennek el, míg meg nem csinálták, igaz, kis szolgáltató, de így is ossza az 5 mb-t a faluba.
Cum Deo Pro Patria Et Libertate. Verje meg a mi Istenünk, aki ezt engedte! | Free life, free people, free internet! *See you, space cowboy!
-
Mr.Csizmás
titán
mi lenne ha valami formát is adnál a szövegnek, ne úgy nézzen ki mint amikor a wordnek cifrafosása lesz
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
nagyúr
Szép. Én 2,3km-re lakok a DSLAM-től és a 15mbit-es netből 14 el is jön, de 10 percenkénti szakadással, így le lett korlátozva 12-re a központba és így kapok 10,7-et... de ez is szakad naponta legalább 1x.
Amúgy nekem is volt, 1 hónapig, hogy minden nap telefonálgattam. Szal nem vagy egyedül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM