Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagajr78
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Harc után érdemes egyből újra aktiválni a sebzést vagy pontosságot növelő képességeket (man at arms ágon is vannak ilyenek nem csak az íjász ismeretek között), mert harc végén mindenképpen deaktiválja azokat a program. Mivel ezek a képességek nem körlimitesek, nem járnak le csak harc végén, így lehet aktivált állapotban tartani azokat és úgy mászkálni. Apróság de így eleve aktiválva kezdik a harcot és nem kell arra odafigyelni, hogy most aktiválva van vagy sem.
Harci előkészítésként én még az esőt (rain) szeretem a kiszemelt területre rászabadítani. Aztán mehetnek a villámok, sokkoló nyilak esetleg fagyasztás (bár ezt nem igazán szeretem, mert túlságosan megemeli a védettségét a fagyott célpontnak, de azért tűz alapú ellenfelekkel szemben jól jöhet ha van). Az sem mellékes dolog, hogy az eső alatt a tüzek kialszanak, a tűz aktiválta robbantások hatásfoka csökken ami egy olajos csapdákkal teli helyen bizony jól jöhet a csapat életben tartásához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- LG UltraWide 35WN75CP IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 100Hz / 5 ms / FreeSync! BeszámítOK!
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest