Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Musicking
aktív tag
Karrier módban ha a csapat kifejleszti az advanced setup-ot akkor már elég szépen bele lehet nyúlni a járgány beállításaiba utoljára a cmr dirt-ben volt ilyen. A headtracking-et támogatja csak még nem sikerült a freetrack-hez megoldást találni.
-
pprod94
aktív tag
válasz
_-ORANGE-_ #21 üzenetére
Annak legalább még van értelme, nem ilyen driftes f*s.. Egy cmr05 reloaded is elég lenne, modern grafikával, meg pár plusz autóval, ilyesmi
De talán ez a DIRT Rally ezt takarja?!
-
Met
nagyúr
Megvettem, felraktam, kipróbáltam.
Tetszik
Billel próbáltam, hétvégén kipróbálom kormánnyal is.
CMR és Rally trophy keveréke, vagy lehet csak a Mini miatt tűnik annak
RBR-hoz nem hasonlít mert azt billel nem lehet semennyire vezetni -
snecy20
nagyúr
válasz
zolee5016 #12 üzenetére
Jaa, ennyire nem ástam bele magam, hogy moddolható a fizikája. Csak simán kipróbáltam a széria három részét, mindenfajta mókolás nélkül, és döbbenetesen rossznak tűnt a fizika és az irányítás. Meg úgy maradt meg bennem, hogy a valóságban lévő 10-15-20 vagy akár 25 perces szakaszok nyomokban sem fellelhetőek, igaz, ez már a Colin szériánál is így volt. Ezért tudom megint a már 15 éves Mobil 1 Rally Championship-et felhozni példának, ahol nagyon adtak a valóságos stage-hosszokra, és nagyon kellett figyelni a legakróbb hibákra is.
-
törölt tag
válasz
_-ORANGE-_ #22 üzenetére
Eddig a legnagyobb kihívás a Grid Autosport volt. Megvan az utód
-
pprod94
aktív tag
válasz
SpongyaBob #15 üzenetére
Az ajánlott és a minimum közt elég nagy a szakadék
De a minimum még azért megvan szerencsére
-
válasz
Bjørgersson #18 üzenetére
Ja azzal en nem sokra megyek.
-
törölt tag
Az első két óra után azt kell mondjam, megérte azt a 8000 forintot. Számomra nagyon nehéz, az eddigi DiRT részekhez nem nagyon van köze. Sokkal inkább CMR.
A racenet eventekből már van napi, heti és havi is. Ha nincs pénzed verdához, nem tudsz indulni rajtuk.
Idővonal a változásokhoz. -
SpongyaBob
veterán
Rendszerkövetelmények
Minimum:
OS: Windows Vista, Windows 7 or Windows 8Processor: AMD Athlon x2 Dual Core or Intel Core 2 Duo Processor @ 2.4Ghz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: AMD HD5450 or Nvidia GT430 or Intel HD4000 with 1GB of VRAM
Hard Drive: 35 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible soundcard
Recommended:
OS: Windows Vista, Windows 7 or Windows 8Processor: AMD FX-8150 or Intel Core i5 4670K
Memory: 8 GB RAM
Graphics: AMD R9 290 or Nvidia GTX780
Hard Drive: 35 GB available space
Sound Card: Direct X compatible soundcard
Azért az ajánlott elég húzós
-
Mikor jelenik meg?
-
zolee5016
őstag
-
Csapoati
nagyúr
Azt hallottam egy videóban, hogy májusban jön a Pikes Peak hillclimb hozzá, júniusban pedig a Német Rali.
-
snecy20
nagyúr
Néha jön, úgy 5-10 évente... Mondjuk a Richard Burns Rally óta semmi használható, igaz, az azért nagyon hardcore szimulátor volt, igazi rétegjáték. A hivatalos WRC játékokat próbálta valaki? Kalap szarok. Pár perces szakaszok? Hát hol vannak olyanok a valóságban? Érdekes, hogy a 15 évvel ezelőtti Mobil 1 Rally Championship ezt már meg tudta oldani, saját korában elképesztően élvezetes volt.
-
Bjørgersson
félisten
Twitchen jó páran streamelik már: DiRT Rally
-
GÁgpstpn
tag
Már nagyon vártam a széria következő részét. A DiRT 3 után végre itt van megint egy játék ami nagyrészt a rallyról szól. A trükközős részt meg úgyse szerettem.
-
pprod94
aktív tag
Végre a 2005 után ismét valami!!! Az volt eddig az igazi! Remélem ehhez sem egy atomreaktor kell majd..
-
Phobion
őstag
Autó listát tud valaki?
-
Met
nagyúr
válasz
westcoastog #1 üzenetére
kb. 8k [link]
Jó lenne már egy jó rallys játék.
-
Bjørgersson
félisten
Pont a minap emlegettem, hogy jöhetne már egy értelmes rally játék a Codemasterstől, erre tessék.
-
westcoastog
veterán
Na végre, talán még early accesben is érdemes lesz megvenni, remélem nem lesz drága.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megláttam face-n, és kiváncsi voltam rá. Szerintem, akinek hiányzik a régi cmr fíling, annak must buy!...
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen TV-t vegyek?
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest