Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
Teljesen kezdek megint elbizonytalanodni, hogy médialejátszót vegyek, vagy kezdjek bele egy htpc építésébe?
Melyik processzort, és alaplapot érdemes használni hozzá?
Alaplapokból Asus párti vagyok, de ha van jobb választás, akkor nem ragaszkodom hozzá!PC
-
StLui
veterán
Kodi 15.0-át próbálta már valaki?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
MineFox54
őstag
Nagy segítség, én is valami hasonlót szeretnék, de ahhoz TV is kéne (mmint rendes).Az integrált VGA mennyire elég pl egy minecraft alatt (vagy bármi más kicsit erőgorrásigényesebb játék)? (Igen, tudom hogy ez filmezésre van összerakva, csak kíváncsi lennék, lehet hogy lecserélném az egész gépemet egy hasonlóra valami alap i5-el.) Nem akarok warezt, ez csak a teszt miatt mondom a kollégának: Ha nincs meg a minecraft, leszeded a shiginima launchert , és onnantól egyszerű Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
Jó az írás, én is az elmúlt napokban raktam össze a htpc, nas, rendszerem, igaz nekem "csak egy j1900 " megy, de eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Alap rendszer linux, és rá ment a Kodi.
Az biztos, hogy kell idő amíg a sajt ízlés szerint a rendszert beállítja, de ha az kész akkor öröm használni. Én távirányítónak telefont használok, de a win8 tabletre is nagyon jó kis remot cucc van.-- PSN_ID: GerY2123
-
MineFox54
őstag
Várjuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM