Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MineFox54
őstag
Várjuk
-
gery2123
őstag
Jó az írás, én is az elmúlt napokban raktam össze a htpc, nas, rendszerem, igaz nekem "csak egy j1900 " megy, de eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Alap rendszer linux, és rá ment a Kodi.
Az biztos, hogy kell idő amíg a sajt ízlés szerint a rendszert beállítja, de ha az kész akkor öröm használni. Én távirányítónak telefont használok, de a win8 tabletre is nagyon jó kis remot cucc van.-- PSN_ID: GerY2123
-
MineFox54
őstag
Nagy segítség, én is valami hasonlót szeretnék, de ahhoz TV is kéne (mmint rendes).Az integrált VGA mennyire elég pl egy minecraft alatt (vagy bármi más kicsit erőgorrásigényesebb játék)? (Igen, tudom hogy ez filmezésre van összerakva, csak kíváncsi lennék, lehet hogy lecserélném az egész gépemet egy hasonlóra valami alap i5-el.) Nem akarok warezt, ez csak a teszt miatt mondom a kollégának: Ha nincs meg a minecraft, leszeded a shiginima launchert , és onnantól egyszerű Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Kodi 15.0-át próbálta már valaki?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Wasquez
senior tag
Teljesen kezdek megint elbizonytalanodni, hogy médialejátszót vegyek, vagy kezdjek bele egy htpc építésébe?
Melyik processzort, és alaplapot érdemes használni hozzá?
Alaplapokból Asus párti vagyok, de ha van jobb választás, akkor nem ragaszkodom hozzá!PC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest