- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Depression #26 üzenetére
OK, és örülök, hogy közben sikeresen megtörtént a beavatkozás.
-
fekeandras
őstag
válasz
Depression #31 üzenetére
"Na, itt ülök a dokinál. Mindjárt végem."
Igen, ez a megszokott folyamat gyökérkezelésnél. Ahol én voltam vissza kellett menni 3 nap múlva. Ekkor kicserélték az it-t és letömték újra. Rá egy hétre megkaptam a végleges tömést. Ez 1999ben volt, épp 10éve. Azóta is tök jól elvagyok vele.
-
fekeandras
őstag
válasz
Depression #29 üzenetére
Lehagytál egy M betűt...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Depression #17 üzenetére
nekem bő 1éve az sztk-sok b@szták el a fogaimat... fél év után darabokra törtek és elkezdett fájni mindkettő... több napra fogadott engem is a magánorvos, de akkor már a jobb alsó 5-ös (középről számolva az 5., nem tudom így kell-e?) és a bal felső 5-ös is kegyetlen volt... a bal felső a végén húzott bele és úgy átsugárzott a fájdalom a fél fejemben, hogy a könnyem is folyt időnként magától és a fülem is csengett... a jobb alsót akkor már alig éreztem... beültem hozzá és mondta, hogy csak 1 oldalra adhat érzéstelenítőt, hogy legyen? kibírom a jobb alsót anélkül? persze... csak csinálja... azt meg is csinálta érzéstelenítő nélkül, aztán a másik oldalra a húzáshoz viszont adott...
amúgy az a része sz@rabb volt, mert jól megrángatták a fejem... amikor kijött, akkor meg a megkönnyebbüléssel együtt éreztem, ahogy ömlik belőle a vér, ami keveredett a jókis érzéstelenítős szájízemmel... ehhez még a zsibogás is társult
kicsit beszédültem az összhatástól...
azóta a bal felső rendbe jött (pótlódott az a sor egy bölcsességfoggal is), csak néha belemegy a 2 fogam közé a földimogyoró
a jobb alsó viszont alattomoskodik időnként: pár havonta néha elkezd fájni, de mire elmennék vele orvoshoz, elmúlik... általában segít rajta, ha beveszek rá egy felest és "megáztatom" benne
-
gaborbol
őstag
válasz
Depression #11 üzenetére
Keress masik dokit. En dokim 24 oraban hivhato volt a het barmely napjan( rendeloje felett lakik) emberi aron dolgozik, es preciz ,lelkiismeretes munkat vegez. Biztos van kornyeketeken is ilyen.
1 Ha annyira faj, koccolj le az ugyeletre, mond meg hogy erzestelenitsek el mint atom, mert amit tudsz menni a sajat dokidhoz mar rohansz is, majd o megcsinalja.Akkor nyersz majd egy napot.
2 cataflan ilyenkor is szokott segiteni, irass fel veluk 1 dobozzal az er valamit.Eros fajdalomcsillapito+ gyulladascsokkento.Vagy kerj baratoktol, szuloktol, szomszedtol barkitol.... -
At4
tag
válasz
Depression #9 üzenetére
ez sem 1 rossz játék, szerintem esélyes lesz az érzéstelenítés nélküli gyökérkezelés (mert amikor már ennyire fáj, akkor az ideg elhalófélben van vagy már el is halt elvileg)
nem fog fájni, majd csak utána ~fél órát, utána jó lesz (ugyanezt csinálták nekem is, annyi különbséggel h nekem letört a fogam és mindenféle szar jutott az ideghez)
-
válasz
Depression #7 üzenetére
Ez mar nem gyogyithato gyogyszerrel, irany a doki.
-
k.
őstag
válasz
Depression #5 üzenetére
Hmm.Mit csináltam mikor felrakták a fogszabit és akkor is veszettül fájt a szám.Jaigen.Elmentünk szülökkel mobilt venni.1 óráig semmim nem fájt
.
Tehát holnap menj le vegyél valamit amit szeretnél-elehetöleg nagyot és nehezet- és akkor 2-3 óráig tuti nem fáj semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W