Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ugyanmár
nekem sokkal több dologról van negatív véleményem!
az övtok nem rossz, de ahhoz ugye öv is kelltudom, ez most hülyén hangzik, de hidd el, van tapasztalatom olyan időjárásról, ahol minden kelléket kerül az ember, ami rá tud izzadni
mondjuk ettől függetlenül kíváncis vagyok ezekre a gépekre, legfeljebb nem fogom megvenni őket, de attól még alapvetően tetszenek. és végre valaki kijött egy ilyen csúszkás kialakítással, amilyen a Pré többek közt, csak remélhetőleg jobb minőséggel.
Stiky: ehh, tudtam, hogy valamin spórolnak majd. de ez a 800-as Qualcomm az egy leszabályzott Snapdragon (ahogy a Liquid-ben is), vagy valami tök más architektúra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest