- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Itt az ujjlenyomatgyűjtős felületekről, a gyenge zsanérokról, a gyenge kijelzőről van szó. Persze vannak pozitívumai is, már felsoroltam 1x. Ár/értékben a kisebb modelljei jók voltak, aztán ennyi. Olyannak aki használt már jól összerakott notebookot annak rossz használni, ilyen vagyok én is
Akinek meg még nem volt, nem tudja mihez hasonlítani. Nemrég egy 1000 éves p4-es fuji lifebookot használtam, hát ég és föld minőségben a 2...a fuji javára még így sok évesen is.
Acernél meg alap, hogy meg kell venni a +2év garkiterjesztést, persze akkor mindjárt nem olyan olcsó. Ettől függetlenül vannak nagyon jó gépeik, de náluk is inkább a 200k körüli ársávban.szerk: Vicc az egészben, hogy az első core i inspironnak olyan zsanérjai voltak, mint egy studionak..pár hónapig forgalmazták, aztán eltűnt. Akkor jöttek ezek, 15r, 5010, meg a jó ég tudja milyen néven. Gondolom túl sokan vették a studios beütésű inspiront, kellett valamin "lowendesíteni"...jó munkát végeztek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy jól sikerült, játékra is használható "ballagási" notebook bemutatója.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Overwatch 2
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Milyen széket vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Videó stream letöltése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP Compaq 610 CPU T5870 2 Mag. GPU Intel X3100. Mem 4 GB. SSD/HDD nincs. Szép állapotban. Töltővel.
- Eredeti Dell utazó töltő szett, 65W, D-szériás modellekhez
- Asus-ROG-Strix-G17-G713PV
- HP Victus 16 (Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, 16GB RAM, 512GB SSD, FULL HD 144hz kijelző)
- Fire Emblem amiibo teljes sor eladó egyben!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest