Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Cbox11 #42 üzenetére

Szerintem itt a gond: "amit a benne lévő két gyári venti elnyom"
    Ha igazán halk, kb. hangtalan a gép akkor kb. bármilyen 3.5" HDD kihallatszik valamennyire.

Legalábbis gumibakokon vagy gumis felfogatásnál. Bár Fractal házam még nem volt, eddig akárhány gumigyűrűs rögzítéssel találkoztam nekem sem segített érdemben. Sem hangban, sem a rezonancia elnyelésében. Merthogy fentebb ugye nem arról volt szó a kötekedések ellenére sem, hogy magát a rezonanciát felerősíti... hanem nyilván annak a hangját. (rezonáló felület formája, mérete, merevsége, stb... változik)

A NAS-sal a legnagyobb gond, hogy nem mindenki tudja eltenni máshova: gyk lakás.
    Ez olyan jó tanács mintha azt mondanánk a benzinnel/tankolással se lesz gondod, csak vízhajtású autót kell venned és annyi.
    (Egyébként meg a NAS-nak is van hátránya, pl. késleltetésre azért nem nyerő akármilyen lanon is legyen... bár kétségtelen, hogy erre a jó megoldás az lenne, ha tényleg mindenhova megfelelő méretű SSD kerülhetne.)

• sb

veterán

válasz Sanchez638 #24 üzenetére

Asztal alatti háznál:
    A kikapcsoló gombot szerintem évente 1x nyomom meg... ennyire hiányzik. (Mondjuk a gyerek miatt le is van tiltva windowsban :D ) Akkor is lábbal. :)
    Persze ha a ház tetején lenne, mint itt ezen, akkor többször használnám. :) Gyk: Én épp ilyet keresnék - ha keresnék - csak kisebb méretben: Define C Mini.

Kontra: Porosodnak a csatik (HTPC házamon a tetején vannak.)

Egyéb: Előlapi USB-t is évente 2x használok így akkor se nagyon nyomom meg.
    Nekem pl. egy SD olvasó hiányzik róla (ami most van - bár évente 2x kell az is :) ).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés