- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Nem láttam még olyan házat amelyik HDD tartója értelmesen lett volna megoldva. Nekem Define 3 van. Azt viszonylag egyszerű volt moddolni. Minden belső tartót kiszereltem a hdd tartó keretet pedig a ház aljához rögzítettem egy speciális rezgéscsillapító anyag (szivacs, gyorskötöző
) közbeiktatásával. Legutóbb Inwin házba raktam össze gépet. Ott is egyszerű megoldani a rezgés csillapítást, mivel a ház aljában nincs semmi.
Azt ügye mondanom sem kell, hogy a Define R3 összes ventilátora instant kuka. De majd a süket vérpistikék jól megszakértik, hogy márpedig ez nekik rojszrojsz.
-
hibavissza
veterán
válasz
fogtunder #32 üzenetére
Tüncike, majd ha összegyűjtöd a pénzecskéd és veszel egy ilyen vagy hasonló házat meg fogod látni-hallani. Addig is bátran higgy a másfél millimeters keménygumi-gyűrűben. A fizikus vénádnak pedig annyit ajánlanék, hogy csücsüljön bele egy fém hordóba és valaki kívülről kezdje el ütni egy kalapáccsal.
(#34) hajbel: tapasztalatból írok. Természetesen. Szét kellett moddolni a házat a két 1 terrás hdd miatt.
-
hibavissza
veterán
HDD rezgés továbbítása és felerősítés a merev házzal. Pipa
Gusztustalan oldalsó műanyag rács az előlap oldalán. Pipa.
Pusztítóan magas ár. Pipa.Minden megvan egy jó Fractal házhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest