Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Én pont Arc Mini r2-t rendeltem, mikor ez jött kifelé, el is gondolkodtam, de ami igazán zavar ebben:
ha ventizve van fent, akkor van bruttó-nettó nyíláskülönbség ami turbulál, meg "minek lyuk". Ha Arc-osan lett volna megcsinálva elgondolkodtam volna jobban (de terveim vannak -pénzem meg nem lesz...- 360-as radira, ATX mellé, ami ebben talán játszik)...
Látszólag 3 venti hely, de mindenhol max 2x van írva...
De úgy olvastam, hogy radi esetén a PSU-cover ugrik, így értelmetlen lenne az egész...Ha jönne ebből egy Arc féle design, megtartva annak a 3x120 helyeit fent, vagy elöl lenne annyi juj lenne nekem...
Meg csodálom, hogy sehol sem találni egy Define Mini VS Define Mini C összehasonlítást....
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest